Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Stereogramy

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK

Stereogramy

Zasláno: st 2. duben 2008 18:38
Stereogram vyvolá 3D efekt tím, že obsahuje stále se opakující vzorek trojrozměrný efekt vzniká pod podmínkou že se vzorek na určitém místě rozchází. Pokud takový vzorek pozorujete, přičemž však zaostřujete na imaginární bod za obrázkem, vzniká dojem, že obrázek má hloubku. Je to tím, že levé a pravé oko pozoruje různá opakování téhož vzorku. Mozek spojí oba vzorky do jednoho, a ten se ve srovnání s okolními obrazovými informacemi zdá být posunut dozadu. To však nemá nic společného s perspektivním viděním, u kterého určuje velikost objektu jeho poloha v prostoru.
(Ukradeno z internetu)

Dokážete prohlédnout stereogramy?

Konkrétně třeba tyto Smile
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Kdysi byl v každém čísle na zadní straně časopisu Ano stereogram, tehdy jsem se je naučil prohlížet, a babicka mi pak posilala pohledy s nima Smile Doposavad jsem viděl všechny, ale teď pořád nemůžu prohlédnout tn třetí se šaškama Smile Jak jste na tom vy?
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: st 2. duben 2008 20:17
Ti klauni nejdou.. Neutral .. jinak, mám jich doma celou kupu, taky z nějakého časopisu.. supr věc. Applause
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 2. duben 2008 21:01
Klauni mi jdou, ale nedokážu určit, co vyjadřujou. Přijde mi to něco jako bonbón, nebo spíš jakejsi papoušek na bidle nebo něco v tom tvaru Think
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: st 2. duben 2008 21:02
ja vidim jako naznaky, ale nidky to nevystoupi uplne do popredi jako vzdycky, proste to nedokazu do(roz)ostrit Smile
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 2. duben 2008 21:12
Tak já na to koukam, ale fakt nevim, co to je. Dolejšek to má jako nějakej klokal nebo dinosaurus, ale vršek vůbec nevim. A někde cca ve výšce místa, kde by byl krk, je před tim ještě něco...(jako by to ten dinosaurus držel v packách) Think

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: st 2. duben 2008 21:16
ses blizko Smile

btw taky vidite na tom predposlednim dva vyznamy? kdyz se divam normalne na stred, tak vystoupi to co ma.. ale kdyz se divam trochu z boku, tak vystoupi takovy cary zalomeny, zleva.. vpravo je takovy prazdno.. Smile
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 2. duben 2008 23:02
Mně přijde, že to u těch klaunů má v packách pánvičku s něčim Mr. Green Co tam má být?
Ty dva významy nevidim, jen loďku.

Mmch viděl jsem nějaký programy na vytváření těhle stereogramů (teď jsem našel narychlo jen toto, ale měl jsem asi 4 roky zpátky i nějakej freeware)... Existuje i něco, co by to umělo opačně - ze stereogramu udělat obrázek? Mr. Green

//jo ten freeware na stereogramy je tady: http://www.aolej.com/free.html#StereoCreator (druhej zespod, dokonce i se zdrojákem Smile )

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: st 2. duben 2008 23:32
jj taky sem videl, ale naopak ne Smile a ma tam byt klokan, ale nevim jak ma vypadat a tak.. Smile
Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: st 2. duben 2008 23:35
Na můj vkus je tam nějak moc dinosaurů. I tam, kde asi nemají co dělat.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 3. duben 2008 06:56
jka moc zblízka se mám koukat? Embarassed

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 1 z 7