Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Sv. Valentýn

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 16, 17, 18  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: ne 15. únor 2009 13:31
Ano, my starší generace jsme to dříve neslavili - ale proč ho neslavit. my si ho s Beatem moooc užili. A proč ne...
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Bonfire (+12)
VIP Redaktor

23 755,- VK
Zasláno: ne 15. únor 2009 14:40
tak ja bych to neslavil i kdybych mel stalejsi znamost (zadna moje znamost zatim neprobihala v dobe valentyna Mr. Green ale nejak mam averzi k prevzatym vecem)
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro

!! SAMOVOLNĚ VZNĚTLIVÝ !!

Muj svist jezdi za:
Obrázek

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: ne 15. únor 2009 17:11
Můžu tě ujistit, že si můžeš celý rok s přítelkyní říkat, jak nemáte rádi deportované svátky a tak podobně.
A pak přijde den, kdy budeš hrdě odolávat a vydržíš nepoddat se tak hnusnému svátku a večer si možná všimneš, že tvá přítelkyně, která s tebou celý rok souhlasila má divně smutné oči a na otázku co se děje ti bude urpotně odpovídat, že nic, protože se bude stydět přiznat, že přes všechno odhodlání alespoň malou kytičku čekala.
A když přes všechnu svou odhodlanost nakonec neodoláš a koupíš jí aspoň srdíčkové lízátko - možná se budeš divit kolik radosti to udělá, třeba právě o to víc, že bude vědět, jak ti takový svátek vadí...
Ať jsi sebezásadovější - zklamání přítelkyně - i když to nepřizná za to nestojí. A komu vadí komerce - tak přeci nemusí dárek kupovat. Dárky jdou získat i jinak a dokonce pak mají větší cenu.
*
Doma jsem byla zvyklá nosit mamce na MDŽ srdíčko vyrobené ve škole - měla radost. S tatínkem jsme vždy mamce přáli na Den matek - měla radost.
Můj muž prohlásil, že Svátek matek nezná. A že se vždycky slavilo jen MDŽ. Nikdy mi nejen nic nedal, ale ani nepopřál ani na MDŽ, ani na Svátek matek a o Valentýnovi ani nemluvím. Hooodně dlouho jsem si říkala, že přece nebudu vyvádět kvůli nějakým hromadným svátkům a každý rok jsem doufala a pak se snažila, aby na mně nebylo vidět, jak moc jsem zklamaná. Po pěti letech manželství jsem přestala dostávat kytičku k svátku. Po deseti letech byly zrušeny mé narozeniny. A vánoční dárek se ustálil na deodorantu za 60 Kč. Celé ty roky jsem manželovi pekla narozeninové dorty, kupovala knížky o parních vlacích a různé obrazové publikace, které opravdu nejsou nejlevnější, ale bylo to o věcech, které ho baví a doufala jsem, že jednou bude chtít udělat radost on mně....
Trvalo 20 let, než jsem pochopila, že je to sobecký sebestředný obyčejný lakomec, bez kouska studu a že mi za ty slzy nestojí.
Jestli chcete bojovat proti komerci, tak kupte flašku a ten nejkrásnější dárek třeba týden před Valentýnem, vysvětlete přítelkyni proč a hlavně že jí milujete. Dosáhnete svého a přítelkyně nebude smutná.
Varda Elisabeth

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: ne 15. únor 2009 17:19
svata pravda Wink
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: ne 15. únor 2009 17:29
2 varda: jako vždy skvěle napsáno. Proč nepíšeš články? Pray Crying or Very sad
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 15. únor 2009 17:43
Některý Vardiny delší příspěvky asi budeme do podoby článků upravovat... Wink
Tímto bych se chtěl i optat, jestli nevadí, že jsem z příspěvku o záchodcích udělal článek? (Přišlo mi to jako dobrej nápad, když se už na indexu objevil odkaz na to)
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: po 16. únor 2009 08:49
ad Varda - dík, přesně tak to je. I když já jsem třeba podlehla komerčnímu Valentýnu. Ale říkám si, proč ne, když to chceme oba. A vůbec si nemůžu stěžovat, že bych kytičku a milé slovo dostávala jen v určené dny, naopak...
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: po 16. únor 2009 16:34
Nevadí - píšu ráda a s mýma blábolama si dělejte co chcete Very Happy
Jsem ráda, když se to líbí a někdo to čte. A když to někomu pomůže třeba aspoň trošku pochopit nepochopitelný ženský mozek Smile
Jo ale pozor, ten článek o WC není ode mne - ani nevím kdo ho napsal. Přišel mi v práci na služební mail od kolegyně. Můj je akorát ten dodatek o dveřích dovnitř Wink
To mi připomíná, že jsem tu měla ještě jeden podobně laděný článek, ale musím ho napřed najít.....
Varda Elisabeth

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 16. únor 2009 19:33
Varda napsal:
...
Trvalo 20 let, než jsem pochopila, že je to sobecký sebestředný obyčejný lakomec, bez kouska studu a že mi za ty slzy nestojí.
....

Ty jsi měla chlapa, já ženskou. Brick Wall Brick Wall Brick Wall

Valentýna jsem nikdy neslavil, sice ke konci jsem se pokusil aspoň o naději, ale byla z toho jen další povinnost. Nyní ho nemusím slavit, prožívám ho a to je hezčí. Dance Dance Dance
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 10. únor 2010 23:58
To jsem si to zavařil. V pondělí jsem Handě dal růži s tím, že to má k Valentýnu, protože nevím, kdy se uvidíme pak tak, abych byl schopnej něco splašit...
No a dnes jsem od ní dostal takovou velikánskou čokoládu. Ta musela bejt drahá jak prase. A já se teď kvůli tomu akorát cejtim blbě.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 13 z 18