Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Takly vám tu něco přihodím...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vtipy a jiné legrácky
Olesh (0)
Anonymní

0,- VK

Takly vám tu něco přihodím...

Zasláno: čt 21. červenec 2005 21:24
Jaký je rozdíl mezi dobrou kamarádkou, kamarádkou, kurvou a kurvou zkurveou?
- dobrá kamarádka dá jenom tobě
- kamarádka dá tobě a tvým kamarádům
- kurva dá všem
- a kurva zkurvená dá všem jenom ne tobě
----------------------------------------------------------------------------------
Běhá policajt po pokoji a řve: " Já se poseru! Já se poseru!... já jsem to říkal..."
----------------------------------------------------------------------------------
Přijde Pepíček do kabinetu:
"Soudružko učitelko, chcete si zašukat?"
učitelka mu vlepí facku a povídá:" To máš za tu soudružka a teď pojď dál chlapečku..."
-----------------------------------------------------------------------------------
Proč ženy po 40 nemají hrát na schovávanou? Protože by je nikdo nehledal...
-----------------------------------------------------------------------------------
U Niag. vodopádů stojí Amík, Rusák, Čech. Rus říká: "Já bych tady postavil elektrárny a vyráběl megawatty a hrabal prachy..."
Amík říká: "No, to já bych tu postavil hotely a kasína a hrabal škváru..."
Čech nervózně pochoduje a mluví: "Pánové nevím jak vy, ale já bych šukal."
Baví se 2 ženy: "Já držím bodovou dietu..", "A jaká to je? tu neznám!" "No, zbodnu co uvidím."
Zajíc sedí v lese a kolem běží Arnold-"Čau Arnolde"..."Čau zajíci, odvětí Arnold". Druhý den znova-"čau Arnolde"..."čau zajíci"..."Arnolde, pozdravil bys mě zítra první?" "jistě" a další den běží Arnold po lese a vidí zajíce s kupou zvířat kolem sebe... "Ahoj zajíci" a zajíc namachrovaně: "Vykuř..."
Rus si koupí motorovou pilu a čte výkon: 1000 stromů za hodinu...
Rusák dělá a pokácí jen 500 stromů a přijde mu to divné. Druhý den dělá bez svačiny a pokácí jen 600 stromů. Další ten dělá i bez oběda a přes čas a pokácí 750. Tak si zavolá technika... Technik zapne pilu... vrrrrrrrr, a rusák "Co je to za zvuk ???"

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 22. červenec 2005 08:07
Nektery jsou vazne dobry, ale uz tu na ne mame topic
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: pá 22. červenec 2005 09:50
Vtipy poprosim sem:
Arrow http://www.vysemnesmite.cz/forum/viewtopic.php?t=31

Nech sa nam tu zbytocne nemnozia rovnake diskusie.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vtipy a jiné legrácky
Strana 1 z 1