woicek: ale já sem naprostej antitalent na sport.. jediný co mi jde je plavaní, turistika a cyklistika... Jako možná mám rytmus, ale ne pohyb. A navíc sem šíííleně stydlivej...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: st 5. srpen 2009 18:46
No tak to nebudeš sám tam budete sedět, pokukovat po sobě, všeci rudí až za ušima jéé tak rád vzpomínám... hlavně ulov nějakou dobrou pěknou kost je lepší tančit s jedním člověkem, to si pak časem na sebe zvyknete a půjde vám to mnohem líp ale je taky možný že se budete střídat... ale to je v klidu, aspoň poznáš, že některý holky jsou eště větší nemehla jak kluci. Při střídačce jsem taky na takovou narazil.. hrůza, furt packala a točila se jak kača v čepici
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: so 31. říjen 2009 16:32
Tak nejdi kámoš nedávno psal svý partnerce v taneční, že mu to nějak nevychází a ona mu odepsala, že taky dneska nemá chuť a že stejně musí jít jinam.. tak se na to oba vykvákli
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.