Zasláno: pá 8. květen 2009 21:22
Moje tchýně si nechala udělat tetování v 55ti - malou orchidej na rameno a loni si to nechala přetetovat na mnohem větší ornament - takže to není jen záležitost neuváženého mládí
Ale před tchýninou maminkou se to tají. Tchyně se asi bojí, že by jí maminka naplácala
Já o tetování poprvé přemýšlela v 15ti, kdy jsem četla jednu detektivku a manželka hlavního hrdiny si nechala na rameno vytetovat malého černého motýlka a v té knížce to bylo tak hezky popsané,že mne to začalo vrtat v hlavě.
Jenže fakt je, že až mi bude 70, tak to bude hnusný. Taková ochablá ruka s visací svrasklou kůží - fuj. Taky mi vadí, že málokdy vidím opravdu černé tetování a to divné nazelenalé je ohavné.
Nedávno jsem v busu seděla za slečnou co měla vzadu na rozhraní krku a zad malou černou ještěrku, to se mi moc líbilo, tak jsem přemýšlela, že na zádech na páteři se snad ta kůže nemůže moc zvrásnit ani po sto letech - tak nevím.
Ale ta slečna co si to maluje je asi nejchytřejší - až se jí to okouká, může malovat něco jiného - asi si koupím černou lihovku