Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 25. červen 2010 22:05
Ty titulky, co jsem měl já, byly teda relativně povedený. Aspoň tam nebyly kraviny a příšerný překlepy. Ale ono to chce se naučit titulky používat jako takový doplnění a vodítko a jinak se na ně moc nespoléhat.
Zasláno: út 3. srpen 2010 17:34
Tak 4. série je zatím asi nejslabší série. Sice některý díly byly dobrý (teď nevím, který čísla to byly přesně), ale jinak nic moc. Nejhorší byl asi právě ten poslední díl (s04e06)...
Snad bude 5. série a kvalita zas stoupne.
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 3. srpen 2010 17:39
Nevěřim tomu, že to stoupne, od druhý to jde dolu a dolu..
Občas se nějakým vtípkům zasměju, ale všechny jsou tak nějak čekatelný Už se u toho neřežu smíchy jako u prvních dvou sérií.
(vyphotoshopovaná přítelkyně z Royových fotek, Jen překládající do a z Italštiny, Moss v automatu na hračky, požár v Mořském parku)
ale celkově nudaaaaaa, příběhy takové neucelené, jakoby jim chyběl konec
(FAKT by mě zajímalo jak to s tím požárem bylo, nebo jak to dopadlo s tím masérem co políbil Roye na zadek)
.
První řada bomba, druhá stále vtipná, třetí zas místy lepší než druhá, ale toto..... většinou když se mi něco líbí tak jsem ještě schopná to druhej den citovat a pamatovat si o čem ten díl byl, tady si pamatuju jen drobné útržky a ani nejsem s to říci, ve kterém díle že to bylo... Zklamání... Pátou řadu už ne, prosím
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 6. říjen 2013 20:35
Tak jsem viděl ten poslední 40minutový díl IT Crowd: The Last Byte. A je to špatný. Moc vtipný mi to nepřipadalo. Možná ještě o trochu míň, než ten díl, kde šli do Dne D, nebo který byl ten nejmíň vtipnej. A nepomohlo ani to, že se snažili použít pár referencích ze starších dílů (např. Roy na záchodě pro invalidy, krabička "Internet", nebo třeba to, jak Moss uvíznul v herním automatu (nebo byl nejmíň vtipnej tenhle díl? To bych raději nepřipomínal))
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.