Zasláno: ne 20. srpen 2006 19:43
Jsou ty holky vůbec normální?
olushka napsal: Lidi se mnou to snad sekne!!!!!!!!! normálně můj mladší brácha se nják záhadně naboural Billovi do počítače a co se nestalo a najednou mu Bill napsal na ICQ!!!!!!! tak brácha hned jakto že mu píše a Bill že se mu můj brácha naboural do systému...pak se začal ptát jestli je vůbec zná a brácha že jo a že já je miluju tak si mě nechal Bill zavolat a ted si spolu píšem na ICQ!!!!poslala sem mu njáký svoje fotešky a on mi je pochválil a když sem mu napsala že je mi 15 tak mi odepsal že je to fajn věk a poslal takýho toho pěknýho smajla...je toho fakt moc a neci se tu ted moc rozepisovat... ale ted si připadám jak ve snu...už mě pozval k nim do Německa na njákej festival na začátku září... tak se uvidí jak to bude...božinky fakt se z toho zbláznim!!! já si píšu s nejsladšim klukem na světě!!!! a za to vděčim svýmu bráškovi =) a věřte mi je to on...byli sme spolu už i na kamerce...a i když se to sekalo tak sem prostě Billa poznala...je fakt sladkej!!! juj nják sem se rozepsala...je sice pozdě ale prostě sem vám to hned musela napsat...tak papa a držte mi palečky!!!
To si fakt myslí, že jí tohle bude někdo věřit?
http://exoti.blog.cz/