Ked uz je diskusia o dobrych filmoch o ktorych ja nemam ani potuchy tak by som si ich aspon rad predstavil.Tu davajte trailery vsetkych vasich oblubenych filmov.Moj najoblubenejsi film co som v poslednej dobe videl je :
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: po 4. duben 2011 01:21
Tak se spolubydlícím natáčíme film, dneska jsem za 10 minut spichl trailer nedozvíte se o čem film je, ani nic jinýho jsou to jen záběry z natáčení
koho by to zajímalo, odkaz je zde: http://www.ulozisko.sk/389764/MUSTARD_trailer.avi
//má to 180 mega, ale dá se to zhlédnout ještě před stažením (v blbé kvalitě) jo, a můžete mě tam vidět v trenkách!
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: pá 8. duben 2011 19:42
no, kámoš tam takovej kdysi doopravdy měl, ale tenhle je vytvořenej uměle teda jestli myslíš ten extrémní u postele jinak si myslím, že celkem přijatelná hladina
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2DalšíPoslední
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.