Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Tři sestry <III>

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 16:15
Fananek je kapacita,rovnako ako Daniel Landa.Tri sestry som pocuval na strednej,teraz ma uz taky styl hudby prestal zaujimat.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 17:03
Taky mam rad neco dunivejsiho a rychlejsiho,ale obcas me popadne "nezna chvilka"a ta je na ne jak delana Mr. Green proste je to nova klasika a rad si vzpominam a co je dulezity-rozumim jim Exclamation Wink
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: so 28. leden 2006 10:52
Já mám kompletní diskografii, chybělo mi jen na eXX, ale to už teď taky mám Mr. Green

jawagangster (0)
Myš
Myš

10 025,- VK
Zasláno: čt 8. červen 2006 21:32
2 Mark Pawl:nemohl by jsi mi poslat tu diskografii na mail????kdyžtak muj mail je : jawagangster@gmail.com
jawa 4 rewer

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 23. červen 2006 19:12
Ano <III> nemohou zklamat. Jejich alkopunk nebo alkorock jak jsou mnohými nazívány je nenapodobitelný a jistá sympatie s alko by tu byla, takže už zbývá pouze ten punk či rock. PS: Tři Sestry - 20 let naživu je důkazem toho, že ač staří pardálové, stále mají čím oslovit. Jen tak dál

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 2. červenec 2006 21:24
14. července bych měl jet s bráchou na <III> do Bohutína u Šumperka. Nejede tam ještě někdo? Že bychom splkli u pár pivek. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: ne 2. červenec 2006 23:27
Ee,měl jsem jít teď na ten koncert co byl v Brně,ale nějak jsem na to zapomněl a stejně nebyly penízky. Prohrál jsem je v ruletě...ale to je jiný téma. Sad

kristus2 (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: st 12. červenec 2006 18:48
Tak <III> jsou moje nejoblíbenejší kapela. BTW jak jednou řekla Ladida(DJka) je to alkoholrockpunk Mr. Green Mám i jejich 3ko, tašku...
Byl jsem jim na Vánočním Koncertě a lidi to byl správnej mazec... Od tý doby mám odkurve*ý pravý ucho Crying or Very sad Crying or Very sad Ještě jedno BTW: Znáte písničku fichtl?
Don´t drink and drive, smoke and fly!Ericsson T10 -> Alcatel OT535(mnou milovaný všemi nenáviděný) -> Siemens M65 -> Siemens M75 FW 23(Už není) -> Sony Ericsson D750i + Motorola V525(prodána) + nebožtík Oskárek.
Přišel jsem ze SM.

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: ne 22. říjen 2006 21:30
práve ich počúvam a je mi fajn.so sestričkami vždy všetko chuťi lepšie

FOXXX (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: po 23. říjen 2006 08:21
Tři Sestry mám hodně rád, ale není pravda, že nedokážou zklamat Wink Byl jsem na dvou jejich koncertech v Ostravě a Rožnově pod Radhoštěm. Ten v Ostravě byl super a po sestrách se nějaký Divokej Bill absolutně nechytal. Ale v Rožnově si Fánánek asi vybíral své dny. Nevím jestli byl tak poznamenán valašskou slivovicí, nebo byl nemocný (řekl bych to první Mr. Green ) ale poslouchat se to moc nedalo... Chudák Supice vždycky jen kroutila hlavou a převracela oči Mr. Green Ale jinak jsem z Fanákova projevu a jeho textů vždy unešen. A ještě je třeba říst, že setry s dobou zrají jako víno a jejich muzika se pořád někam posouvá. A protože stárnu s nima, tak mi to vyhoovuje a v každé další desce se zase najdu. Mr. Green Razz
Člověk chce jenom jedno - všechno!
Hlupák zůstane celý život hlupákem, ale blbec to vždy někam dotáhne.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 2 z 6