Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Úklid chodníků

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Úklid chodníků

Zasláno: út 19. únor 2008 21:35
Zřejmě projde nová právní úprava, podle které nebudou majitelé objektů odpovídat za úklid přilehlých chodníků.

Osobně si myslím, že je to správný krok, přestože bude mít některé nepříjemné důsledky. Když mi chodník nepatří, proč bych se o něj měl starat?

Zaslechl jsem názor, že zranění chodců, na neodklizených chodnících pak budou muset odškodňovat obce či města. Já to nechápu. Proč pořád nějaká odškodnění? Mrzne a v noci pršelo, tak je jasný, že to bude klouzat a musím jít opatrně, jinak jsem nemehlo. Odškodní snad někdo řidiče, kteří havarují na namrzlé silnici?

Co si o tom myslíte?

Jenom chci doplnit, že chodník na odklízení nemám, tak snad nejsem zaujatý...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 19. únor 2008 21:43
Chodnik taky nemame, ale souhlas s tim ze kdyz prsi nebo mrzne tak si za to ten clovek vetsinou muze sam, ale s timhle napadem souhlasim.

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 280,- VK
Zasláno: út 19. únor 2008 21:47
Zase treba stary babky si namelou ani nevic jak, a to mas hned zlomeninu na pul roku Smile
Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 19. únor 2008 21:50
Netvrdím, že se chodníky nemají uklízet, ale měly by se o to postarat obce, nebo města. Třeba tak, že majitelům domů za to, že uklízí chodník, tak zadarmo vyvezou popelnici. To by snad bylo fér.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 280,- VK
Zasláno: út 19. únor 2008 22:04
to jo, s tim souhlasim.. ono by to mozna bylo i lepsi nez ted, ted kolikrat sou stejne ty chodniky neupraveny a tak, i kdyz hrozi pokuta bo co to hrozi Smile.. kdzy by byly nejaky benefity tak by to mozna lidi spis motivovalo nez moznej postih Smile
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 19. únor 2008 23:09
je to kravina.. chodník před barákem by si předně měl uklízet ten člověk co v něm bydlí- je to jeho vizitka
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 19. únor 2008 23:11
Já s tim souhlasim, před barákem chodník nemáme, máme tam silnici... ale kdyby tam byl chodník, tak projede pluh a odhrnutej chodník je zahrnutej...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 19. únor 2008 23:14
2 lukenet: to řekl kdo?

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 19. únor 2008 23:30
primo: to říká slušnost, když jdu okolo baráku s neuklizeným chodníkem tak si o obyvateli domu řeknu, že to je buď lajdák a měl by si to uklidit, nebo že tam bydlí nějakej starej nebo nemohoucí člověk za kterýho by to moh udělat jeho soused aby si ten obyvatel neublížil zbytečně ještě víc.. sekundo: je to dost velká ohleduplnost vůči těm kdo ten chodník používají.. tercio: ty ten chodník používáš taky a až si na něm rozbiješ držku, budeš moct nadávat jen sobě za to, žes byl tak línej a nic s tím neudělal už ráno, když jsi vycházel z baráku
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 19. únor 2008 23:40
lukenet: to je ale strašně zastaralý názor... Shame on You

Jednou (někdy za komoušů) někdo vymyslel, že se o chodníky budou POVINNĚ starat lidi, co u nich bydlí a dneska by se to mělo brát za slušnost? Ten chodník není můj, tak proč bych měl být zodpovědný za to, co se na něm děje? Vybírám tam mýtný za průchod?
A jestli jsi četl, co jsem psal, tak když na chodníku před svým domem uklouznu, tak právě budu nadávat jen sám sobě, stejně, jako bych to udělal při uklouznutí na jakýmkoliv jiným. Nikdy by mě nenapadlo někam vlézt a nadávat "Já jsem uklouzl na vašem chodníku, aúúúúú, to si odskáčete!!".
Nezapomeň před svým domem solit i silnici, ať se tam nějaký chudák nevybourá. To by od Tebe nebylo slušný...

Edit: jinak dneska taky lidi chodí do práce a nemůžou doma ráno čekat, až konečně ku*va přestane ten sníh padat...

Bonfire (+12)
VIP Redaktor

23 755,- VK
Zasláno: út 19. únor 2008 23:43
my nemame pred domem chodnik ale sterkovou cestu ale je to podobne... kdyz pred 2 lety byl snih, soused jel s autem a uklouzlo mu to a sjel do zahrady dalsiho souseda, pri vytahovani rikal ze je vul ze si mel dat pozor jet pomaleji a vzit si retezy... nehazel vinu na nas, ze jsme to nemeli posypane i kdyz vi ze je to nase cesta... myslim ze tohle je zdravy rozum, nejsme v americe.
♫ co krok, punk rock ♫
HTC Touch HD / Acer Aspire 1406XC / Suzuki Swift GTi / 20cm dlouhé péro

!! SAMOVOLNĚ VZNĚTLIVÝ !!

Muj svist jezdi za:
Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 19. únor 2008 23:50
jeminkote... bošíčku.. to je ale zastaraaalyyy názor

... co ti na tohle mám říct - když ti to vadí, tak si ten chodník neuklízej, je to tvoje blbost.. už se nemůžu dočkat až jednou někdo na kom ti záleží půjde po zamrzlým neupraveným chodníku k tobě na návštěvu, upadne a zláme si ruku a řekne ti: "to si ten chodník nemůžeš sakra nějak ošetřit?!?" .. to se nasměju Razz Whistle - já si "svůj" chodník před barákem upravuju, a upravuju ho nejenom pro sebe, ale i pro druhý, jestli ti chybí tahle elementární lidská slušnost, je to tvoje chyba, tak mi nevyčítej moje třebaže "zastaralý" názory

Je logický že když si zlámu nohu, tak si asi nebudu stěžovat u pána domu ale spíš u města, ale já mluvil o něčem jiném.

a teď jsem si všimnul, že vlastně chodník nemáš, takže jsem pěkně utřel.. d'oh! Mr. Green
Obrázek

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: st 20. únor 2008 00:03
U nás chodník nemáme, chodí se po kraji silnice. Budeš se divit, odklízívám i kus té silnice. Vadí mi na tom jen ta samozřejmost s jakou to zastánci tohoto pravidla berou. Normální to není a nemůžu z nikoho dělat bezohlednýho nelidu, když to nedělá. Co říkáš na ten nápad s vyvezením popelnice zdarma tomu, kdo pravidelně odklízí? Touto cestou bych se ubíral ne nějakými represemi.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: st 20. únor 2008 00:11
Wink to bych uvítal o to víc, že nám do našich popelnic odkládají odpad i ti, komu nepatří,... Mr. Green .. ale jo, je fakt, že by to aspoň někoho motivovalo když už nic.. to, že pohrozí ničemu moc nepomůže...
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 20. únor 2008 07:23
luke: vidíš, kdybys neodklidil, tak Vám tam ten odpad nemůžou dát Mr. Green

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: st 20. únor 2008 21:01
můžou, poněvadž se k nim jde po silnici, kterou město vyhrne Mr. Green
Obrázek

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: čt 21. únor 2008 23:41
Já jsem pro ten návrh. Neříkám, že chodník neuklízím a neuklízel bych ho, ale opravdu se mi nelíbí, že mě někdo NUTÍ se starat o něco co není moje. A jak psal Romulus, nemůžu být doma pořád a čekat až napadne sníh a hned ho odklidit. Soused je hajzl, kterej si "vylíže" svoji část chodníku a ani o cm víc, ikdyz ví, že doma je jenom moje babička, která ten chodník prostě jít uklidit nemůže. Brick Wall

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: ne 31. leden 2010 22:09
Tak konečně za úklid zodpovídá jeho majitel - obec!
Jak to chodí u vás ve městě? Stará se o chodníky? U nás v KM uklízejí jen ty nejnutnější místa, zbytek je opatřen cedulkou "chodník se v zimě neudržuje". Třeba naše ulice je jen prohrnutá a tím to končí, všude bordel, jinak před obchodama, včetně našeho nic. Je jim prostě jasné, že obchodníci si to radši uklidí samy, jinak by jim tam nelezli lidi.
Smile
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: ne 31. leden 2010 22:14
U nás odklidí jenom zastávky snad a myslim, že ve větších městech to snad ani nejde, aby to bylo všude odklizený...
A třeba u nás napsali do zpravodaje, že prosí lidi, aby si chodník před domem snažili odklidit zase sami, že to prostě nejde...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 31. leden 2010 22:15
Já u nás ve městě ještě při těhle chumelenicích nebyl (jako nešel jsem, projížděl jsem autem) Very Happy
Ale v KV mi to přišlo jakože spolejhají na to, že to lidi ušlapou (teda na pěších zónách a asi i na kolonádě nejspíš prohrnujou)...

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: ne 31. leden 2010 22:17
Ale lidí, co maj dělat veřejně-prospěšný práce, je dost, ne? Nebo je málo lopat?

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: ne 31. leden 2010 22:21
Tak takový lidi jsem v ČB snad v životě neviděl, akorát v Písku, kam chodím na školu, je potkávám ... Smile

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 1. únor 2010 20:23
to už jsem si říkal dávno, proč to neodmakají ti dlohodobí nemakačenkové nebo ti s alternativními tresty Think
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 4. prosinec 2010 12:29
tak po 2 denním neuklízení jsem se k tomu včera dokopal, naštěstí mi to znova nezasněžilo.. už by to tak mohlo zůstat Smile
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: so 4. prosinec 2010 15:20
ja som včera pred bytovkou upratal tych 10 centi snehu Very Happy
tak posilku treba Razz
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 5. prosinec 2010 20:27
Je zbytečný uklízet chodníky... U nás jsou chodníky na jednom místě snad v lepším stavu než silnice, silnice je ta obsypaná z obou stran autama, takže je mezi nima tak 3-4 metry místa na projetí, ale lidi stejně radši choděj po silnici... Rolling Eyes

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 30 let

121 021,- VK
Zasláno: ne 5. prosinec 2010 20:40
u nas je na chodnikoch odhrnuty sneh z cesty... ale to iba tam kde su chodniky...
ked boli cyklopreteky:
policajti rozrazali ludi: chodci chodte na chodniky!!!!
ludia: my nemame chodniky... Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: ne 5. prosinec 2010 22:56
U nás nevím, moc po chodníku nechodím a ve městě je to většinou prohrnutý, horší to asi bejvá na vesnicích, kdy vesnice nemá prachy na úklidy.. minulej rok nám byl vhozenej leták do schránky, že nás obec žádá, abychom si chodník odhrnuli sami.. Laughing

Ale jinak taky nemám rád chodce, který chodí po silnici a ještě ani nezastaví, když vidí auto jet..

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 6. prosinec 2010 23:21
zrovna dneska jsem jednu takovou míjel. a to měla asi metr od cesty prohrnutý chodník. Brick Wall zabít.....
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 6. prosinec 2010 23:39
U nás to dovádějí k dokonalosti tím, že jsou po tý silnici ještě třeba s mrňavým děckem, případně tlačí kočárek... Smile

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: út 7. prosinec 2010 18:11
no to já teda chodim radši po chodníku, jsou mi milejší mokrý boty a šmatlavá chůze než xicht rozpláclej po kapotě

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 10. prosinec 2010 16:18
jinak já žádný chodník v zimě neohazuji, páč mám kolem baráku jen cestu Mr. Green Twisted Evil

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 1 z 4