Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Vas prvy bozk(polibek)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 6. duben 2009 13:48
Kromě francouzáků i šroubováky a kladívko Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: po 6. duben 2009 14:24
Ale podivejme se michal válí!Jen ať se ti daří Smile Bohužel mám jako ty podobné zkušenosti.
Obrázek

Anonym (0)
Anonymní

0,- VK

Pomoc

Zasláno: st 8. duben 2009 18:31
Prosím pomocte mi líbí se mi holka ale ona mě nemá ráda. Nevím koho má ráda možna i mě ale to by dávala trochu najevo Sad . Tak a poraďte mi prosím jak jí mam sbalit nevím co jí mám říct aby mě měla ráda spíš milovala. Tak mi popište prosím jak má vypadat můj den ve škole abych se jí líbil. Třeba na jaké přestávce k ní mám přijít nebo na co se jí mám zeptat. Jestli se zeptám dáš mi pravítko tak mi ho dá a rozhovor končí. A jeden kluk jí dal náramek a dopísek že jí miluje a ona ten náramek nosí. Dnes jsem měl tomu klukovi sto chutí rozbít hubu já ani pořádně nespím a myslím pořád na ní začínam se už modlit bohovi a to už o všem říká já se nikdy nemodlil prostě jí zbožňuju. Dál bych jí všechno jen za jedno aby mě měla ráda. Ale tak mi pls poraďte jak má vypadat můj den ve škole i po škole aby mě měla ráda moc moc moc.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 18:48
Vy spolu chodíte do třídy? To by asi nedělalo moc dobrotu, ale důležitý je si trošku věřit a nebát se... Když vidim, jak jsi do ní poblázněnej, tak to bude těžký, ale musíš si říct: "když nic nebude, tak její smůla, já si najdu lepší" Wink

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 20:23
Pracovní postup balení taky závisí na věku. Napověz nám aspoň kolik ti je a my dáme nějaké rady dokupy Smile
Varda Elisabeth

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 20:41
jenda: na VŠ to u kruhu (třídy) není přliš překážkou Wink

nemusíš všecko citovat Wink jenda
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 20:42
michal: nemám pocit, že by autor příspěvku chodil na VŠ... Think Wink

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 20:54
jenda: nebylo to přímo nade mnou, tak cituju Wink

no, nevím... ale jen pro povzbuzení.

máš celkem dvě dobré možnosti: pustit jí z hlavy anebo jí pozvat na kafe/pivo/procházku (ne kino!-jednak je drahé a taky není dobré pro rande-nemůžeš si tam povídat a udělat dojem)

a jednu špatnou: nedělat nic a doufat, že třeba sama příjde.

a jednu kontroverzní: vyhnat jí z hlavy jinou.

p.s. já vím, že se mi radí hezky, když nejsem na tvém místě.

jinak myslím, že to tu je OT, tak jiný topic, ať nejsou problémy Wink
NoArtist / NoName

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 21:30
Ty vogo, to mi pripomina mňa pred 3 rokmi Mr. Green

Takže, vytiahni si tužku, notes a piš si:
1,najprv zhodnotime možnosti-je to fakt kus, po ktorom ide takmer každy alebo je to skor len "ozdoba triedy" popr je to len obyčajne dievča s charizmou
2,Pokiaľ je to ta prva možnosť, tak počkaj takych 10 rokov, kym spraviš veľke tony dolarov, zvyšne dva typy sa daju zbaliť s trochou dôvtipu Smile
3,Teraz zhodnotime svoje možnosti-si introvert alebo extrovert ?
Ak A, žijeme v 21. storoči, telefon, SMS, ICQ, Skype, MSN, Jabber, Facebook, MySpace, ..... ak B, tak ti už Michal poradil a preskoč cely tento odstavec Wink
4,Vety typu ako ju miluješ etc si nechaj pre seba a VSN, nesmieš to povedať, pretože ked to bude vedieť, bude vedieť, že ty si vždy posledny plan (aky freudovsky hajzel je zo mňa Laughing )
5,Snaž sa hovoriť o tych bežnych veciach, ako škola, rodina, etc .... je to kliše, ale tak z nej spraviš aspon kamošku
6,Ked už budeš mat pocit, že je to kamoška (tyždeň až dva) môžeš davať važnejšie temy, ako napr svetovy mier, Kjotsky protokol, .... alebo začať s dvozmyslami
7,Pokračuj tam, kde radi Michal Wink

Hlavne sa nevzdavaj, všetko nie je take ľahke, ale nič nie je take zložite, ako to vyzera Wink
Konkretne ten objekt spred 3 rokov je teraz dobra kamoška Smile
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 21:43
nemyslím, že až bych byl ožralý tak by si se mnou nějaká chtěla povídat o kjótském protokolu a skleníkových plynech.. Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 11 z 15