Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Vas prvy bozk(polibek)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 21:58
OMG, zase niekto nepochopil Ginzovu sebaironiu Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 22:06
pecanz: hodí se to, když z tebe ty plyny vyjdou... Wink
NoArtist / NoName

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 22:15
hehe naštěstí,jsem dneska potkal slečnu,která se mi líbí a máme toho spoustu společného, doufám, že mi páteční rande výjde.A mít holku ve třídě opravdu není dobrý nápad.
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 8. duben 2009 22:35
pecanz napsal to, co jsem chtěl i já. Mr. Green Budu muset probrat Kjótskej protokol s Markétou Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Anonym (0)
Anonymní

0,- VK

Dik

Zasláno: čt 9. duben 2009 23:19
Do jineho topicu jsem to nedal protoze tam skoro nikdo nepise. Me je 12 a ji je 11 mam jen jeji Email od jednoho kamose. Ona mu to dala protoze jsme ve skole hrali kdo bude prezident skoly tak mu dala svuj email aby ji zvolil. Tak se mi na ten Email nechce psat protoze by se divila odkad mam jeji email. Jdu v pondeli koledovat tak bych k ni zasel tak by to slo ji nejak upovidat abysi semnou povidala ne? Ale jdu tam s kamosema tak by to slo blbe si povidat Sad . Tak mi poradte co ji mam rict aby to nebylo moc napadne.

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: pá 10. duben 2009 04:24
Tak tady je fakt nejlepší jít na to přes kamarádství.
Zjisti co má ráda a pokud je to něco co neznáš, nebo tomu nerozumíš, tak to bude dobré téma na povídání, když jí přesvědčíš, že tě to co dělá zajímá, tak jí to polichotí a jak se rozpovídá máš napůl vyhráno.
Jinak můžeš mluvit o čemkoliv, jestli má nějaké zvíře, prostě cokoliv. Taky popřemýšlej jestli jí třeba nemůžeš v něčem pomoct. A co se ti bude hodit do života - málo mužů dokáže vydržet poslouchat, když ženský začnou povídat. Jestli jí dokážeš přesvědčit, že jí nejen posloucháš, ale že tě zajímá co povídá, tak jsi vítěz.
Mne na tohle jeden kluk ze základky dostal. Když jsem se rozpovídala, tak občas plácnul něco jako: "Týjo - fakt? to jsi teda dobrá..." a dodneška ho ráda potkávám Smile
A nezapomeň netvářit se jako oddaný pes. Přeprogramuj to na milý úsměv - pokud se usměješ, kdykoliv jí potkáš, tak taky pochopí, že jí rád vidíš.
Varda Elisabeth

Anonym (0)
Anonymní

0,- VK

Anonym

Zasláno: pá 10. duben 2009 09:31
Díky za radu. řeknu že má dobrého psa doufám že mě nekousne Mr. Green

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: pá 10. duben 2009 09:52
Ve 12 jsem měl teda jiný starosti...hold doba se mění Very Happy .
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 10. duben 2009 12:07
Thompson: Ty jsi byl vždycky tak nějak "napřed", co? Teď Ti je o pár roků víc a zajímá Tě politika... Mr. Green

Anonym: "Ahooj, máš dobrýho psa. Neopečeme si ho?" Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: pá 10. duben 2009 12:30
Ne ve 12 mě teda holky nezajímaly...zajímalo mě tak, jestli rozjedu nfs:mw na 4 ročném starém črepu Mr. Green .A holky v 11 většinou ještě nemají potřebné lákadla Slinták .
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 12 z 15