Zasláno: ne 23. duben 2006 14:22
Ja nič také vážne ... chráni ma anejl strážny

ale z toho čo sa mi stalo :
Bicykel primerná rýchlosť cca 20km/h a chcel som vyskočiť na obrubník.Skočil som šikmo a padol som tak ma šúchalo za bicyklom po zemi cca 1,5 metra.Dodnes z toho mám pamiatku na ľavom kolene a ľavom lakti.A teraz jedno sado maso čo sa mi v mládi stalo v škole

.Bolo to ešte keď som mal cca 10 rokov a ešte som nosil takú tu peňaženku na krk.Utekal som na obed a šnúrkou z peňaženky som sa zachytil na klučke čo spôsobilo že moja ľavá ruka narazila do kľučky a ... zrazu som mal kľučku vsunutú v ruke

.Teraz mám asi 5mm jazvu na opačnej strane ako mám ten oder od pádu z bycikla.
Ešte také malilinké OT : Kamoš išiel v lese na bicykli a on vsádza na istotu = neberie si prilbu.Ale teraz išiel taký vyšší skok tak si popýtla od kamoša prilbu.Rozmakal sa a hlavou (prilbou) šuchol.Spanikáril a na miesto cca 20km/h sa rozbehol 30km/h a skončilo to tak že dopadol moc ďaleko a v tejto rýchlosti už nestihol vykerovať tak nabúral hlavou a kolenom do stromu.Následky : Kus odretá prilba, zlomená odpružená vidlica, mierny šok a špinavé tričko

.Nevime si predstaviť čo by sa stalo keby do oho stromu narazil bez prilby
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo
"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa