Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Věkové rozdíly

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 23, 24, 25  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 06:53
No vidíte. Markétka neni ani o dva měsíce mladší jak já a je to v pohodě.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 11:45
Neboj, to příjde. Mr. Green
2 Krokodýl: Z Tvého příspěvku jasně vyplývá, že na věku záleží. Jinak bys vydržel i s tou první. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 18:01
starší "bývají " rozumnější
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 19:30
S tím musím souhlasit.Ta moje (17) je hrozný trdlo...furt šišle (zlatíško,já taty (to má být taky),pušinku...) a chce být pořád se mnou,jenže si neuvědomuje že já mám taky nějaký povinnosti a práci a tak se potom hned urazí,když jí řeknu že nemám čas.Jestli mi to stojí za to... d'oh! Ale mám ji rád.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 19:38
tak jsem vždy nenáviděl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak se neumí chovat jako dospělá, tak ať zapadne zpátky do jeslí!!!!!!!!!!!!!!
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: st 18. duben 2007 20:29
No já doufám,že si ji trochu vychovám. Wink Například už chce kvůli mě přestat kouřit. Very Happy

Krokodýl (+1)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: čt 19. duben 2007 23:32
To že na věku nezáleží jsem myslel tak, že není nutné mít partnerku, či ženu, stejně starou či nejlépe mladší, fakt je to nesmysl. Myslím že už mám roky na to abych to mohl zodpovědně říci.
Je fakt že ve dvaceti je rozdíl 6 let "jiný" než ve třiceti. Vím, že těm kterým je okolo 20 a méně připadají 30-níci a víc už jako nepotřebné kreatury, neurážím ale moc dobře si pamatuji tento věk, ale vězte že to tak není. Ale do toho stavu musí dobelhat každý sám.
Podruhé ženatý, pět dětí, ....
S75, M65, N70 + GPS modul LW-3D, navigace
Tramping není názor, je to stav duše ...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 08:45
Ta moja je o rok starší. Celkem mi to nevadí. Taky nemám rád nezralá děvčata, ale nyní již to je jedno. Do jeslí bych se měl vrátit asi já, nebo zmoudřet. Asi se tojiž nehodí abych takhle blbnul. Nevím d'oh! d'oh! d'oh! . Nějak se mi nechce "zmoudřet" Not Talking Not Talking Not Talking Not Talking
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: pá 20. duben 2007 08:47
já se na věk příliš nekoukám. Jasně asi nebudu chodit s holkou o hodně mladší, ale jde mi o to jak se chová , jak uvažuje. I dvacítka se může chovat jako nána. Cool
Stárnu, ale odmítám dospět!

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 14. únor 2008 09:35
Jak si Mattonka odhalila pravou tvář, tak některé její příspěvky znějí zajímavě Slinták Slinták Slinták Proto jsem sem však nezačal psát.
Klára má nyní přítele o 12 let staršího a je to fajn kluk a jde jim to. Zjistil jsem že mladší jsou možná atraktivnější, ale nerozumím jim. Není to o o věku, ale o toleranci a pochopení druhého. Když se mají dva opravdu , ale opravdu rádi, tak na věku vůůůbec nezáleží.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Strana 17 z 25