MAO (+28)
Malý Ale ObratnýVIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK

Zasláno: pá 13. červen 2008 23:48
u jakeho cisla to vlastne konci? 8

Zasláno: út 17. červen 2008 11:45
Varda napsal: No jo - jenže hezká holka je zvyklá na to, že se chlapům líbí a chtěla by slyšet, že je taky chytrá, šikovná, vtipná a podobně. Naopak ty co frontu na krásu vzdaly a od malička poslouchají jak jsou milé, příjemné, vtipné, popřípadě chytré, zase touží po tom, aby jim někdo řekl, že mají alespoň krásné oči, nohy, prsa - prostě cokoliv.... Žádná není spokojená. Já jsem slyšela větu o tom, že jsem krásná poprvé v životě před půl rokem a dostalo mne to a to je mi skoro 40 úžasně se to poslouchá a za tuhle větu bych tomu dotyčnému přinesla modré z nebe, i když vím, že kecá

(Od malička jsem tlustá holčička s brýlemi, mastnými vlasy a beďary v xichtě) Zato keců, jak jsem milá a hodná jsem už měla plné zuby. Takže dokážu pochopit, že hezká holka chce zase slyšet o jiných svých kladech, než jsou pěkná prsa
něco takové jen jsem to lehce upravil a zkrátil a řekl jsem to o víkendu přítelkyni a ta koukala... prostě VSN mi zase jednou velice pomohlo... hned jsem samo prásknul že jsem na to nepřišel já ale že mně to řekla jedna kamarádka... moc díky Vardo... sem tvým dlužníkem...

díky tobě....
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!