7.10.2011 12:41 - Přesunuto z tématu "Jak jste na tom ohledně kouření?"; upraven odkaz na video, aby se dalo přehrát rovnou; budu dělat, že to není reklama ; jenda^^
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 19. říjen 2011 18:41
Ze dvou zdrojů jsem se dočetl, že je to prý virálka na Active24.
Akorát furt čekám nějakou pointu - třeba že když u nich koupím doménu, tak web na ní pojede jako s hnojem nebo podobně...
já zas četl, že je to od tmobilu a že je to ten člověk, co hraje v té reklamě na živý člověče, nezlob se. Ale doména supervaclav.cz je registrovaná na nějaký Václava Procházku (a ano, web je u active24):
http://who.is/whois/supervaclav.cz/
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 19. říjen 2011 21:19
Mně to Active24 přijde pravděpodobný, protože ten web má zaprasenej reklamou na ně...
Ale tak jako tak jsem zvědavej na tu pointu. Třeba to bude mít hlavu a patu, ale zatím mám pocit, že by mě to spíš odradilo.
Takže mi z toho vyplývá, že ty kamery jsou na prd, obraz mají rozpatlanej s divným zvukem, po drobným otřesu jim zmizne obraz a ještě navíc je nosí dementi. Dobrá reklama!
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.