Zasláno: st 20. únor 2008 16:26
moje parodie na pernikovou chaloupku:
O Temelínovi
Byli nebyli Krajíček a Stařenka, kteří bydleli s tatínkem s macechou u Černobylu. Byly chudý na vystehování pryč a tak jim vláda dala proti jaderné obleky. Macecha chce zabit děti, protože mají vysoké zdravotní pojištění, a kdyby je zabila mohli by se odstěhovat pryč z Černobylu a bydlet někde jinde a nemyt ty plaste. Tak se rozhodne s dětmi jit n procházku a sundat jim plaste, aby e zastihla radiace. Krajíček na co sáhnul bylo rozbité. Takže svůj a Stařenčin plášť nešel rozepnout. Macecha se snila vrátila domů, a byla rozčílena z Krajíček zas něco rozbil. Tak se rozhodne zas je vzít na procházku, ale chce jim udělat díru do plašte. Ale nůž byl tupý. Macecha se koukla, že se nedívají tak zdrhla domů. Stařenko s Krajíčkem šli dál bez macechy. Krajíček si vyleze na strom a co nevidí Temelín. ,,Stařenko před námi je další jaderná elektrárna´´.Stařenka,,Co říkáš? Víš, že jsem stařena a skoro nic neslyším´´.Krajíček sleze a řve ji do ucha,,Před námi je další jaderná elektrárna Stařenko!!!!! ´´Stařenka na to,,To si dělají srandu nestáčí jim, že už vybouchl Černobyl?? ´´Krajíček ,,Asi ne no!!! Asi chtějí zničit celou planetu!! Jdeme tam a tu elektrárnu vypneme!!! ´´
,,Jasně Krajíčku!! ´´řekla Stařenka a šli k Temelínovi.
Když přišli k Temelinovi začali házet šutry do komínu. A pak hlas ,,Kdo mi bije komíny´´Krajíček,,Já krajíček a Stařenka a chceme bys přestal fungovat jinak to tu cele zničíš!!! ´´
,,To je mi jedno pojďte dál a tam si o tom pecnem´´řekl hlas
Šli dovnitř a potkali starou Babku. Stařenka řekla,,Podívej se Krajíčku vypadá hůř než já. ´´
,,Máš pradvu Stařenko, ty jsi o mnohem mladší. ´´řekl Krajíček.
,,Proč chcete, aby se přestala vyrábět elektřina? ´´zeptala se babka
,,Vy jste neslyšela o tom Černobylu? ´´zeptal se Krajíček
,,O jakém Černobylu to tu říkáš? Ten už vybouchl, ale Temelín ne!! ´´zařvala babka na Krajíčka.,,Za trest půjdeš do jaderné směsy kde ten ti oblek ani nezachrání!!! ´´
,,Sakra já nechci gebnout jako ty hasiči. ´´řekl Krajíček
Stařenka se naštve vezme pánvičku praští babku a ta odletí do jaderné směsy. ,,Hustý Stařenko zachránila jsi mě. ´´řekl Krajíček
,,Nemáš zač a teď vypni ten Temelín!!! ´´řekla Stařenka.
Krajíček sel k hlavnímu panelu něco naťukal a pak se ozval alarm a poplach, pak se ozvalo, že všichni musí být evakuováni.,,Sakra zase jsem mi něco povedlo. ´´řekl a utíkal za Stařenkou.,,Co jsi to vyvedl Krajíčku řekla jsem vypnout ne zničit!!! ´´rvala Stařenka.
,,Promiň vždyť mě znáš na co sáhnu to zničím! ´´zarval Krajíček
,,Sakra já zapomněla zatraceně aizhamer!! ´´zanadávala si Stařenka. Když byly asi 30 km od Temelínu viděli jaderný hřib.
,,To se ti fakt povedlo Krajíčku!! ´´řekla Stařenka
,,Aspoň to zas nikdo nezapne. ´´řekl Krajíček
,,Pravda´´řekla a utíkali domu.
Po příchodu domu našli tátu s macechou mrtvi.
,,Krucinál co se tu stalo? ´´zeptala se Stařenka
,,Asi se porafali a sundali si pláště a zachytila je radiace. ´´oznámil Krajíček. Pak někdo zaťukal na dveře. Otevřeli a tam byl pan s pláštěm proti radiaci.,,Dobry den pane Krajíčku a pani Stařenko. Chci vám oznámit,ze jste zdědili po svých rodičů 5 000 000 Kč. ´´řekl pan dal jim sek a odešel.,,Pani odejedeme na Hawai tam není žádna jaderna elektrárna. ´´ řekla Stařenka a Krajíček. Sbalili si věci a odjeli do Havaje, ale moc si toho Havaje neužili, ani nepřestáli. Letadlo se havarovalo a spadlo do Atlanského
oceánu .Pravěpovědnost přežiti nulova .Takze to nikdo neprezil .Ani Krajíček, ani Stařenka.
KONEC
Draci jsou nejúžasnější stvořeni.

P.S. Jsem syn Beata