Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: ne 4. březen 2012 18:15
Ten bike-o-meter bych určitě bral . Jeden sice mám, ale když jsem ho testoval tak jsem ten telefon v držáku nasadil blbě do té objímky na řidítkách, nedocvakl jsem tam ten zobáček na konci drážky a pak mi ve sjezdu telefon v držáku uletěl a pár metrů se pěkně kutálel po štěrkové cestě, a tak ho mám docela odrbaný . Jak se domluvíme?
Narozen: 2. srpen
383 262,- VK
Zasláno: čt 11. říjen 2012 21:49
Zveteším Fortron Blue Storm II 500W. Pokud má někdo z vás zájem o používaný, ale přesto stále funkční zdroj, ať mi PMne přes fórum. Přenechám ho za symbolickou cenu a odnos/poštovné (počítejte s tím, že je těžký).
Dále tu mám dvě mrtvé originální baterie do Siemensů x65, pár ATA kabelů, jednu disketovku, jednu malou XD kartu, jednu polofunkční drátovou optickou myš, jeden polofunkční bezdrátový set klávesnice s myší...
383 262,- VK
Zasláno: čt 18. říjen 2012 12:08
A ještě jsem zapomněl - mám tu ještě multifunkční tiskárnu HP PSC 1350 včetně zbytku barev. Když byla naposledy před pár měsíci zapnuta, vše fungoval - tisk, sken, kopírování i čtečka karet.
Palu, možná ano, možná ne. Vy mě vždycky překvapíte v jakých věcích se hrabete, možná se to někomu bude ještě hodit. Zdroj i tiskárna fungují a do koše rozhodně nejsou.
383 262,- VK
Zasláno: st 20. březen 2013 17:17
Mám tu jednu starou CD 48x vypalovačku s IDE rozhraním (+myslím ještě se čtením DVD), naposledy byla v počítači před několika lety a fungovala, bílý čelní panel.
Pak tu budu mít za pár dní volnou DVD vypalovačku (DVD až 22x) s lightscribe potiskem, ale odchází jí vysouvání, rozhraní SATA, černé provedení.
Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 634,- VK
Zasláno: čt 21. březen 2013 17:00
Sím, vetešujte mi na OdKorunky.cz. Už tam mám i bonusový program. Třeba nasbíráte body na propisku.
Dělám co můžu, abych to rozjel. Kupující už tam docela chodí, ale nemám pořád prodejce a sám už nemám skoro co prodávat.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
383 262,- VK
Zasláno: čt 21. březen 2013 18:46
Zatím jsem to líný i nafotit. Ta druhá má navíc určitě větší cenu než několik Kč a poštovné Takový jenda&spol ji rozšroubují, něčím promažou a profouknou a bude fungovat ještě několik dalších let.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.