romulus (+28)
Občasný energitŠéfík
Narozen: 1974 (asi 50 let)
60 509,- VK
Zasláno: ne 30. březen 2008 17:32
Kdo teda máte potřebné ambice, začněte pomýšlet na politickou kariéru.
Politická strana by měla prosazovat nějakou vizi, kam by VSN mělo směřovat, nějakou představu, jak tu vizi prosazovat a podobně. Strana jen těžko bude řídit vyšší moc (tj. jestli "bůh" něco naprogramuje, nebo ne), ale s dostatečným mandátem voličů na ni může mít dost velký vliv. Co je reálné může navíc zástupce strany dopředu se mnou dohodnout.
Program strany by měl obsahovat i návrh rozpočtu VSN (za co se bude platit, z čeho budou moct mít členové přijmy apod.), "zákony VSN" (změny či zpřesnění pravidel) a podobné věci, kterými na své projekty nalákají voliče.
Strana nemusí mít jen jednoho představitele, ale pochopitelně jich může mít víc a jednoho z nich si zvolit za předsedu, který za ni bude jednat.
Během několika dní připravím potřebné zázemí pro evidenci stran, jejich členů a následné volby. Předpokládám, že první volební období budou poměrně dost krátké (např. 3 měsíce), později se uvidí podle situace.
Věřím, že se toho aktivně zúčastníte a nebudete jenom chválit dobrý nápad.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..