Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Vítejte na vysemnesmite.cz

Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Sdělení a informace
weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 594

10 075,- VK

Vítejte na vysemnesmite.cz

Zasláno: st 20. červenec 2005 22:34
Zdravíme všechny příchozí

Diskusní fórum vysemnesmite.cz bylo založeno chlapy pro chlapy, pro možnost pokecu o všem možném a nemožném z našeho báječného mužského světa. Smyslem tohoto fóra je komunita kluků, chlapů, pánů, dědů a všech, kterým dal pánbůh do kalhot pytlík ;o). Členové komunity se mohou vyjadřovat ke všemu, co jim vadí, co je pálí, co by chtěli změnit, komu by chtěli vynadat a postěžovat si. Na druhou stranu co je baví, o co se zajímají a co se komu povedlo. Cílem je největší diskusní chlapské fórum v ČR.

Proč právě vysemnesmite.cz?
Protože už z názvu a loga by mělo být patrné, že u nás se příliš ženám dařit nebude a že si chceme na chvíli užít svůj klid mezi chlapskou společností. K nám jednoduše ta Vaše nesmí!

V blízké budoucnosti připravujeme portál, kde budou články o věcech zajímajících mužskou společnost. Najdete zde recenze, informace od výrobců elektroniky, automobilů, politické zajímavosti, fejetony, zamyšlení atd. Dále inzerci, chat a vše s tím spojené pro komfortní pobyt na těchto stránkách. I vy sami můžete být autory tohoto webu. Stačí mít pouze zájem a chuť psát o jakékoliv zajímavosti, která by mohla zajímat chlapskou část populace. vaše náměty, nápady, články, recenze můžete posílat na naše emailové adresy uvedené u našich profilů.

Weitless & Romulus

Zamknuté téma
Obsah fóra VySemNesmíte » Sdělení a informace
Strana 1 z 1




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna