Zasláno: čt 27. červenec 2006 09:32
Skandální! - Nejdéle co jsem čekal na operátora byly tři hodiny! Když jsem měl při zřízení linky ADSL problém s připojením. A to jsem volal na speciální číslo techniků Českého Telecomu (bohužel jsem dodatečně zjistil, že nebylo bezplatné). Volal jsem tam každý den, abych je popohnal. Někteří operátoři mě už i znali

. Závada byla po cca 28 dnech odstraněna. Možná bych je mohl žalovat za psychickou újmu. Ono totiž poslouchat v neděli okolo 11 hodiny v kuse "čekejte prosím, náš operátor zrovna hovoří se zákazníkem, který se dovolal před vámi" za čekací muziky z filmu Šimon a Matouš jedou na riviéru 3 hodiny .... s kámošem jsem si na to dokonce během té chvilky zapařil

PS: Ten začátek je kvůli bratrovi, který nechápe jak může v bulváru takto začínat zpráva

Zasláno: čt 27. červenec 2006 09:36
To mě připomělo vtip. Vím, že to patří jinam ale hodí se to k tématu. Přijde chlap do prodejny s nábytkem. Zamíří si to do oddělení s kuch. nábytkem a říká prodavači: Prosím chtěl bych jednu ADSL linku ....
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...