Zasláno: ne 25. březen 2012 21:48
Tak trošku jsem to tady zmoderoval, než to zas skočí do OT jako vždycky
Já nevím, nemám potřebu řešit retence a ani nevím, co by mi asi tak nabídli, kdyby viděli, jak tu jejich SIMku využívám. Ale já si to zařídil i pro to, že rád zkouším nový věci a s VoIP nemám žádný zkušenosti a vypadá docela zajímavě, tak to chci prostě vyzkoušet.
Že bych za tu 1,5 Kč volal nějak o moc víc než teď ani nečekám.
Mimochodem nevím, jestli to mají operátoři schválně, aby to odradilo od volání přes VoIP, ale ani bych se tomu nedivil - když mam nepřijatý volání a chci volat zpět a vyberu VoIP, tak mě to pošle do háje, protože čísla od operátora začínají + a SIP tohle nebere (chce 00), takže musím to + přepsat...

Zasláno: čt 18. duben 2013 19:02
Dneska jsem si zaregistroval Odorik. Mají naprosto strašnou registraci a úplně stejně děsný je i web a celá správa účtu... Ale zdá se, že to má víc možností než IPVOX. Třeba prý umí měnit identifikaci volajícího, takže když někomu zavolám z VOIP, ukáže se mu telefonní číslo mýho mobilu - to byl důvod, proč jsem zatím z VOIP často nevolal, nechtělo se mi lidem vysvětlovat, že si mají uložit poznamenat do adresáře i VOIP číslo, ale nikdy na něj nevolat...
Ještě musím otestovat kvalitu zvuku.