Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Volby 2006

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika

Byli jste volit?

Hlasování není časově omezeno.
» Ano:
38% 38% [ 10 ]
Ne:
11% 11% [ 3 ]
Nemůžu, ale šel bych:
38% 38% [ 10 ]
Nemůžu a ani bych nešel:
11% 11% [ 3 ]
Celkem hlasů : 26 / Hlasujících: 26
lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: ne 4. červen 2006 14:54
Já jsem tedy spokojen rozhodně nebyl. Evil or Very Mad
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: ne 4. červen 2006 14:54
busch napsal:
Třeba zřídí úřad pro debyrokratizaci Slinták Slinták
To je rozumný nápad. Nabral bych tam z řad nezaměstnaných alespoň nějakých 1000-2000 úředníků, vydal debyrokratizační zákon, 3 zřizovací a 6 provozních vyhlášek. O změnách souvisejících zákonů se není třeba zmiňovat, že? Mr. Green
Zasláno: ne 4. červen 2006 15:12
Chlapi, tak tohle mně pobavilo:

Obrázek
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: ne 4. červen 2006 16:31
romulus napsal:
busch napsal:
Třeba zřídí úřad pro debyrokratizaci Slinták Slinták
To je rozumný nápad. Nabral bych tam z řad nezaměstnaných alespoň nějakých 1000-2000 úředníků, vydal debyrokratizační zákon, 3 zřizovací a 6 provozních vyhlášek. O změnách souvisejících zákonů se není třeba zmiňovat, že? Mr. Green

Samozřejmě plus nějakou komisi, ktera by nad tim všim bděla Slinták
Veselé Vánoce!

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: ne 4. červen 2006 16:55
Politice moc nerozumím a jak už tu někdo psal, sem tele. Mockrát sem se o tom presvědčil, nejsem schopen správně politicky myslet.

Můj subjektivní pocit tvrdí, že zvolení ODS může pomoci. Dobře, asi se bude muset víc makat a cigánum skonči posvícení (konečně), ale třeba poroste i ekonomika.

Nevím jestli je politika města něco jinýho než politika státu, ale u nás v Brně a taky Králově Poli (moje čtvrť) vládne myslím ODS a žádné problémy nejsou. Rekonstruuje se kde co, bude se stavět nový železniční uzel a nádraží - nevěřím, že by byla ČSSD lepší. Spíš naopak.

Vůbec nerozumím koalicím a kdejakýmu slovíčkaření. Sakra tak když se spojí dvě špatný strany, který nechtělo moc lidí tak se po součtu spojí a budou víc než jeden, kterej chtělo víc lidí? Sakra tak co to je? Kde to jsme? To odporuje logice.

Asi si to idealizuju, ale přijde mi, že léta dvacátá a třicátá minulého století byla (až na hospodářskou krizi) co se týče politiky čestnější. Pan Masaryk, Beneš a jistě i další pánové chtěli něco udělat pro republiku, ne pro sebe!

A vůbec, každej se soudí kvůli každé pičovině, když prohraje volby, když dostane výchovnou, stydím se za ty kokoty.

Tolik ode mně k politice a vnitřně se cítím znechucen politickou situací posledních let...
Obrázek

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: ne 4. červen 2006 20:04
Musím se vyjádřit až teď, protože včerejší Parozoubkův monolog masám mě opravdu hodně pobouřil a rozčílil. To, co se linulo z jeho úst bych nazval pouze lejny plivající na mikrofon před sebou a ten za to chudák nemohl, že na něj prská takové hovádko, jakým řečník za ním určitě bezesporu je.
Opravdu jsem slyšel v duchu výroky Klementa Gottwalda a některých soudruhů. Být volič ČSSD (jako že zaplaťbánbůh nejsem a nikdy nebudu), tak mi spadnou růžové brýle a propadnu se studem za to, že jsem vzal do rukou volební lístek této strany a hodil jej do volební urny místo abych si s ním vytřel pr*el jako to udělala většina občanů této republiky.
Evidentně byla znát jeho nevyrovnanost, narychlo sepsaný proslov z jeho hlavy, protože tohle by mu žádný volební tým nikdy nedovolil pustit ven. Konečně se ukázalo, co v tom člověku opravdu je a my, co to víme už dávno máme tak svou satisfakci. Mrzí mě, že tento člověk dál bude ve straně, bude tahat za nějaké nitky místo toho aby za tuto hrůzu nebyl zavřený. Mrzí mne, že tento člověk si neodpyká své činy! Dementní Sobotka za Patozoubkem stál a souhlasně nad řečí přikyvoval hlavou!!! Neuvěřitelný řiťolezec! Tito lidé by měli reprezentovat mojí zemi? Mojí vlast? Nikdy!

Morava se včera ukázala jako sociálně omezená společnost a já od včerejšího dne lituji, že jsem moravan a kolem sebe mám samé levicově smýšlející lidi. Každý soused na kterého se teď podívám je pro mne hrozbou. Věřím, že být horší doba, každý z těchto lidí by udávala a donášel na kohokoliv, jen aby si zajistil klid. Vidím, kolik je kolem mne lidí, kteří se o sebe neumí postarat a raději by toto nechali na státu i za cenu spolčení s komunisty. Objímá mě hrůza z této společnosti hloupých lidí, kteří zapomínají na zvěrstva komunismu, na zákazy, cenzuru, zavřené hranice, stíhání, nemožnost všeho a šeď doby. Děkuji všem sousedům a spoluobčanům, kteří chtěli změnit naší budoucnost. Bohužel těch "jednodušších a snázeji nakrmivších lží" je více a snad to dokážeme příště.

ČSSD + KSČM je hrozba pro naší demokracii a vzrůst naší společnosti. Lidé, otevřete už konečně oči. Včerejšek pro vás všechny měl být varováním a dnešní omluvy už jsou jen chladný kalkul!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 4. červen 2006 20:18
Pokud jsem si dobře všiml, tak ODS vyhrála jen velmi těsně před ČSSD, takže bych o většině nemluvil. Not Talking
Ten proslov se mi taky nelíbil, stejně jako to, co pronáší např. Klaus.
ODS je stejná pakáž jako ČSSD. Už jednou nám dokázali, že vládnout neumí. Ale lidi velmi rychle zapomínají. Uvidíme co nám předvedou tentokrát. Ono to stejně vypadá na nový volby, protože se nebudou schopní domluvit.
Weite, přestaň, prosím Tě, urážet voliče jiných politických stran, než Tebou oblíbené ODS. Každý máme nějaký názor. Ty máš jinej než já a taky Ti tady nenadávám do modrých hovad.
Abych to upřesnil: ČSSD jsem volil kvůli tomu, aby volby nevyhráli právě ODS. Pokud se budou volby opravdu opakovat, tak už budu volit nějakou malou stranu a Lidovci to určitě nebudou.
Věř mi, že ať by volby dopadly jakkoliv, rozdíl nepoznáme.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: ne 4. červen 2006 21:40
Bugi: Jsi si nějak jistý tím, že ODS neumí vládnout. Jak jsem tenkrát v diskusi o vládě ODS šlápnul vedle, tak jsem si četl o tom, co ODS prováděla po dobu svojí kraťoučké vlády a řeknu ti to takhle: Po době, co tu vládli koumouši to tu bylo TAK rozhašené, že každý krok co ODS udělala, byl nevyhnutelný a je jedno, jaká strana by tenkrát vládla- všichni by museli dělat to, co ODS! ALe protože byli lidi moc pohodlní a pečení holubi jim už nelítali tak snadno do hub, zvolili si zas komouše v podobě ČSSD!!! To největší zlo!! S weitlessem bezvýhradně souhlasím a dodávám: proč by ses měl stydět za to, že jsi Moravan? Plno lidí tam volilo pravici, ať už v podobě ODS nebo Zelených a jim podobných. Naopak, můžeš být hrdý na to, že nejdeš jako stádo doleva a volíš dobro pro naši zemi!

Jo a bugi... souhlasím, že možná rozdíl nepoznáme, ale věř tomu, že to bude jen kvůli tomu, že ČSSD úmyslně před koncem své vlády schvalovala takové zákony, ze kterých je mi na blití a které jsou naprosto nepoužitelné a vedou tuhle zemi do slepé uličky. Úmyslně co nejvíc pokazili pořádek tak, aby nebylo jednoduché vrátit vše do "původního" stavu. + Teď se spojí s komunisty a budou pravici(a hlavně ODS) škodit, škodit a škodit jak jen to bude možné!!!
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek

feErda (0)
Bažant
Bažant

10 075,- VK
Zasláno: ne 4. červen 2006 21:45
mno proste ted budu mit hluboko do penezenky (ja volil cssd a za to se nestydim)... je to muj nazor, ale vetsina zde jsou odeesaci jak to tak sleduju
Jak se do lesa BANÍK, tak se z lesa... PI*OOO!

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: ne 4. červen 2006 21:47
Neříkej odéesáci- když už, tak říkej pravičáci.
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Strana 8 z 13