Zasláno: ne 4. červen 2006 23:47
lion napsal: Weitlessi, měl bys uznat, že těmi nadávkami na Moravu jsi dost přestřelil. Mluvit se dá slušně, volit může každý koho chce (dokonce i po 8 letech vlády levice) a rozhodně bys neměl odsuzovat kohokoliv za jiný názor než máš ty. Tomu se říká demokracie, víš? Ale ty se chováš jako totální totalitní hovado
ČSSD vládla 8 let, ale nepostřehl jsem žádný návrat zpátky před rok 1989. Naopak, bývalý vůdce a zakladatel ODS, nynější "skvělý a nestranný" prezident Klaus se zuby nehty bránil vstupu do EU. Tohle bych považoval jako pokus o návrat do dob minulých, ne boj o svrchovanost.
A teď do mě...
Opět příspěvek kde nula k nule pojde. Co si mi tedy vysvětlil? Že za 8 let jsme se nedostali zpět před 1989? Tak to tedy smekám.

Super názor. Co se týče EU - ty jsi pocítil nějakou změnu, kromě modré značky na SPZ? ČR opravdu nebyla a doposud si troufám tvrdit není pořádně na EU připravená a milióny lidí v této republice o tom nemají ani šajn co to je EU a co nám to přinese-přináší. Co např. Euro? Máme na něj? Máme takovou životní úroveň, HDP, dluhy atd. abychom Eurem mohli platit? Dovedeš si představit tu hrůzu, až Euro spustí u nás a tady si vyděláš třeba 500 Eur a v sousedním Německu dostaneš 4000 Eur? Co myslíš, jak to bude u nás vypadat? jaké budou ceny? kdo u nás zažije cenový ráj? Češi rozhodně ne. Prostě se ukazuje, že EU zatím není tak mocná, jako přepovídali všichni dokola. Václav Klaus má takový přehled a rozum, jaký má málokdo v tomto státě. Já tomu člověku věřím a vím, že co dělá dělá s rozumem, což se o podvodníkovi z RaJe říct nedá. Ten totiž kvalitami, vystupováním a hlavně myšlením nedosahuje ani ke kotníkům Václava Klause. VK je náš prezident a reprezentuje naší zemi. Věřím mu, protože je ve světě brán za kapacitu. Za koho je brán Paroubek? Teď se nám celý svět směje a mají proč.
Co se týká zamykání fóra - politika patří na každý diskusní server a když je to diskusní server pro chlapy, tak by tady prostě měla být - někdo tu něco říkal o demokracii že? Zamykáním chcete snad zamáznout to, že nemáte argumenty, že se chcete schovat za zámek nebo je to jen nějaký manévr?