Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Volby 2006

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika

Byli jste volit?

Hlasování není časově omezeno.
» Ano:
38% 38% [ 10 ]
Ne:
11% 11% [ 3 ]
Nemůžu, ale šel bych:
38% 38% [ 10 ]
Nemůžu a ani bych nešel:
11% 11% [ 3 ]
Celkem hlasů : 26 / Hlasujících: 26
weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 17:30
A to je přesně to co tvrdím...Ve svých -nácti letech ještě nemůžete příliš rozumět politice, což vystihuje i ta jendova markétka. Je moc dobře, že děti nemají volební právo, to by totiž udělali to, co doma slyší od rodičů a tím pádem by to bylo vše k ničemu. I těch 18 mi připadne na volební právo příliš mladý věk, protože bez urážky - v tom věku jsou všichni ještě telátka - a já nebyl jiný. Rozum přichází až později Wink . Viď jendo Mr. Green

Za ODS se nic zdražovat nebude a rozhodně nevěřte lživému napadání a billboardové reklamě ČSSD. Ti už totiž několikrát ukázali, že sliby nezarmoutíš a českému hloupému člověku bez názoru je nejlépe zavřít hubu právě těmi sliby. Hnus a dobře, že Paroubek zmizí.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 17:32
A nejen on, ale i ten pi**s Rath!!!!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 17:34
Já to moc nesledoval, ODS si moc nepamatuju, teď už se o to zajímam víc, než když jsem byl menší... Jak řikam, uvidíte, a uvidíme za 4 roky. To budete zase (imho) nadávat na ODS... Wink

mmch stejně to nějak nechápu. Každej si na sebe musí vydělat.. Takže ty studetni, kteří chtějí na vysokou budou muset platit školný, takže k učení budou muset ještě makat, aby na tu školu měli... A co důchodci?
Děkuju, že si uděláte čas na vysvětlení. Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)
Příspěvek upravil 1× jenda^^, naposledy so 3. červen 2006 17:36.

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 17:35
Beat napsal:
Volit jsem byl, ale toho koho jsem volil tak nemaj 5%, nemaj ani 1% Brick Wall Embarassed Udělal jsem to jak jsem již kdes napsal. Roztrhal jsem ty lístky co jsem věděl že určitě nechci volit a pak jsem losoval! No byly pouze 4lístky!! Přiznávám, že tam nebyla ani jedna rudá, zelená ani modrá strana! Whistle , tak to moc šancí zbytek neměl se dostat do parlamentu Think Whistle

Neco jako kamoš, kdyz mi tenhle týden říkal: "Tak 3 volební lístky sem už o víkendu použil..." Slinták Slinták
Veselé Vánoce!

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 17:36
Pokud chtěj vládnout, tak budou muset do koalice s KDU-ČSL a asi i se Zelenýma! To by jo mohlo trochu krotit v některých nesmyslech!(a to na všech stranách)
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 17:37
Já nikdy netvrdil, že ODS je bůhvíjaká strana, ale alespoň nepodporuje nemakačenka, lúzu a cikány jako socani. Podporuje lidi, co něco umí a dokáží se prosadit - což socani by nejraději neviděli a vše by každýmu hned znárodnili.

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 17:42
weitless napsal:
Já nikdy netvrdil, že ODS je bůhvíjaká strana, ale alespoň nepodporuje nemakačenka, lúzu a cikány jako socani. Podporuje lidi, co něco umí a dokáží se prosadit - což socani by nejraději neviděli a vše by každýmu hned znárodnili.

presne tak

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 17:43
jenda.69 napsal:
Já to moc nesledoval, ODS si moc nepamatuju, teď už se o to zajímam víc, než když jsem byl menší... Jak řikam, uvidíte, a uvidíme za 4 roky. To budete zase (imho) nadávat na ODS... Wink

mmch stejně to nějak nechápu. Každej si na sebe musí vydělat.. Takže ty studetni, kteří chtějí na vysokou budou muset platit školný, takže k učení budou muset ještě makat, aby na tu školu měli... A co důchodci?
Děkuju, že si uděláte čas na vysvětlení. Wink

Víš proč chce vůbec ODS zavést školný? Jeden z důvodů je ten, že někteří vyčůránci a věční studenti nechtějí makat a tak se spoléhají na to, že díky studiu nějaký ten rok ošidí a proč ne že? Když jim to stát rád zaplatí. Víš kolik takových tímto krokem odpadne? A to je další věc, kterou kvituji - zabránit flákačům v tom, aby se vezli na nás všech, co jim to platíme z daní jeníku. To by ti měl tatínek vysvětlit Wink . Jinak většinou studentio makají stejně a makali i za ČSSD. Školné se dá v pohodě utáhnout a ve světě je to běžná věc a funguje.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 17:45
Díky za vysvětlení. Ještě tě požádám o ty důchodce a o to, abys mě neoslovoval jeníku.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: so 3. červen 2006 17:49
Pokud se nepletu,tak ODS navrhuje ne primy skolny, ale az ze by absolvent platil cast ze sveho platu skole,kde vystudval. Coz mi prijde jako rozumný návrh.
Přímé školné se dá u většiny lidí zvládnout jenom s půjčkou, už ted kdy je škola "zadarmo" přijde měsíc studia min. na 4 000. Což je pro rodinu se 2 vysokoškolákama a průměrným platem už docela záhul...

Tim neříkám, že sem z ODS nadšený, když vidím některé typy,tak se mi zvedá kufr...pravda, když vidím někdterý socany tak to de skoro i spodem Slinták
Veselé Vánoce!
Příspěvek upravil 1× busch, naposledy so 3. červen 2006 17:51.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Strana 2 z 13