romulus (+28)
Občasný energitŠéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Zasláno: so 25. říjen 2008 19:26
Rád bych oživil tuto diskusi. První funkci považujte za obsazenou, jen jí zkusíme říkat skromněji "šéfredaktor", ať tu není samý manažer. Funkci po zásluze obsadil náš druhý nejpopulárnější člen jenda^^.
Abych zkusil navnadit ostatní i na další funkce, prozradím jendův nový plat - 75 000,- VK měsíčně. Díky tomu bude téměř nemožné udržovat s jendou krok, ale těžko někdo zpochybní, že si to zaslouží a život už je takový, že někdo vydělává víc, než jiný.
Podaří se mi nalákat nějaké odborné redaktory? Sám se chystám psát každý víkend krátké komentáře událostí z předchozího týdne. Přidá se někdo s dalšími články? Jako malý tip bych nabídl pokračování v Jamaicově seriálu o zajímavých "hračkách" pro může, nebo komentáře sportovních událostí také jednou týdně. Zajímavější jsou články, které se dají psát pravidelně, aniž by člověk musel znovu přemýšlet, o čem psát.
Opět zdůrazňuji, že není potřeba znát pravopis a kvalitní sloh. Není problém, článek nechat překontrolovat někým, kdo pravopis a sloh zvládá.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..