romulus (+28)
Občasný energitŠéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Zasláno: ne 6. duben 2008 23:00
Vypustím další drobné informace o akci...
Nebude hromadně podáván alkohol, ani jiné občerstvení. Bude jen co nejlépe zajištěna možnost, aby si každý pořídil o co bude mít zájem - např. blízkost restaurace, nebo obchodu pro předzásobení přes den.
Bude připraveno několik menších dovednostních soutěží - přežití ve stížených podmínkách, schopnosti komunikace atd.
Bude připravena velká soutěž družstev (vylosovaných, nebo dobrovolně sestavených), ve které půjde o navigaci v terénu, hledání a vyhodnocování indicií a pozorovací talent. Cílem bude rychlejší nalezení "pokladu".
Zbytek bude vyplněný volnou zábavou - povídání u ohně, menší sportovní utkání (třeba badminton, fotbal, volejbal apod.), nebo jiné dle zájmu.
Myslím, že program by měl být dostatečně přesvědčivý i pro rodiče nezletilých zájemců o účast. I nepřesvědčeným rodičům nebude bráněno se akce zúčastnit, nebo ji namátkově navštívit.
Zájemci o účast se budou muset v předstihu závazně přihlásit a zaplatit nějakou spoluúčast na nákladech uspořádání celé akce. Všechno se ještě včas upřesní.
Akce se bude konat někde poblíž Brna, abych mohl všechno předem připravit. Místo bude dostupné autem i hromadnou dopravou.
Tak, teď od vás čekám upřesnění vašeho názoru, jestli myslíte, že se můžete akce zúčastnit, jestli jen na víkend, nebo i celý týden, jestli by akce měla být o prázdninách, nebo ještě před nimi.
Další dotazy a názory jsou také vítany.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..