Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Vydělávání přes internet

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK

Vydělávání přes internet

Zasláno: út 8. listopad 2005 18:07
zkoušeli ste někdy inzeráty typu: výdělek 2-4000 korum týdně a po zaplacení 100 korun vám pošlou veškeré informace a podobně? víte vůbec na čem sou takovýhle zisky založeny? Wink ale jako vydina to je hezký dokud nepřijdete na fintu Wink

co si o tom myslíte
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Petroubek (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 18:13
Nikdy jsem to nezkusil a zkoušet nebudu. Podle mě je to pěkná všivárna a je mi líto těch, kteří naletí... A toho majitele "firmy" bych.. no radši nic...
Mlč a nic se ti nestane!

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK

Re: Vydělávání přes internet

Zasláno: út 8. listopad 2005 18:25
Bond napsal:
zkoušeli ste někdy inzeráty typu: výdělek 2-4000 korum týdně a po zaplacení 100 korun vám pošlou veškeré informace a podobně? víte vůbec na čem sou takovýhle zisky založeny? Wink ale jako vydina to je hezký dokud nepřijdete na fintu Wink

co si o tom myslíte

rekl bych ze letadlo,nebo jen jako navnada Wink

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 18:25
no on je problém v tom že žádnej majitel není jsou to jen lidi

no abyste měli představu tak tady je jeden mail který mi přišel

kód:
 Dobrý den,
dovolte, abych Vám představila projekt WON (Work On Net – práce na internetu)
                            (slovo WON = vítězství)

Jedná se o fungující a všem dostupný projekt domácí práce.
Pracujete pomocí počítače a internetu. 10 000 – 20 000,- Kč vedlejšího výdělku měsíčně je ověřená realita! A to jen za 10 – 15min. práce denně či obden!
Mnoho lidí má zafixováno, že těžká dřina a lehce vydělané peníze = podvod. V dnešní době tomu tak není.
Nejedná se o žádné letadla ani jiné nabídky založené na matematických klamech.

WON
- nabízí poměrně jednoduchou práci se slušným výdělkem. Pracujete doma u počítače a nemusíte nikam chodit. Ani nemusíte nikomu nic vnucovat a nikoho přemlouvat. Práce spočívá v každodenním podávání inzerátů přes internet. To vše zdarma a nemusíte mít s tím žádné zkušenosti, neboť veškeré informace, co, jak a kde inzerovat, obdržíte.
- celkové náklady na pořízení WON know-how jsou snad všude 200 Kč, ale u mě je to 100 Kč! Za tyto peníze Vám zašlu rozsáhlý dokument v elektronické podobě, pojednávající zblízka o tomto odvětví byznysu na internetu. Najde v něm zcela podrobné instrukce, rady a tipy. Dnes už na tomto projektu pracuje mnoho lidí na světě a velmi dobře se jim to vyplácí.
- WON je legální. Nejedná se o klasický ,,řetězový dopis“, protože peníze nikomu neposíláte jen tak. Za svoje peníze si totiž kupujete produkt, informace k započetí vlastního podnikání, na které nepotřebujete žádné zvláštní vědomosti, či dovednosti. Nepoužívá se metoda hromadného rozesílání e-mailů (SPAM), která je nyní velmi nežádoucí. Na tomto právě mnoho systémů krachuje.
- Uváděný zisk je reálně dosažitelný! Systém WON je vymyšlen tak, že dokáže poskytovat trvale udržitelný slušný vedlejší příjem, a to pomocí velmi jednoduché práce.

FANTASTICKÁ MOŽNOST JAK SI ZAJISTIT TRVALÝ PŘÍJEM
        BEZ ŠÉFA – VOLNÁ PRACOVNÍ DOBA!

Zkušenost jednoho člověka, který tuto práci vykonává dodnes (toto bylo nalezeno na internetu):
Říkal jsem si že 200,-Kč (!!U MĚ VÁS TO VYJDE JEN NA 100Kč!!) v dnešní době není mnoho. A slibovaný zisk 20.000 za měsíc? No- to by bylo za 200 korun velmi dobré. Objednal jsem si tedy z adresy č. 3 potřebné materiály a instrukce. Byl jsme mile překvapen, když jsem viděl jejich kvalitu a čistotu zpracování. Nejedná se vůbec o ŽÁDNÉ bláboly, které již každý zná, ale o plnohodnotné rady a informace, jak začít pracovat v moderní éře jednadvacátého století. Pod těmito materiály není nikdo podepsán, ale jde vidět, že ten člověk už s tím má veliké zkušenosti a nechce si je nechávat jen pro sebe.
Začal jsem pracovat přesně podle instrukcí. První měsíc mi nedošla ani koruna - to jsem ale věděl, systém je tak postavený, prostě první měsíc pracujete a pak dostanete odměnu, která však již chodí pravidelně každý den! Po měsíci práce se s objednávkami na WON - know-how roztrhl pytel. První den mi došlo šest objednávek - 1200 korun jsem měl v kapse. Druhý den bylo deset objednávek - 2000 Kč. Třetí den došla jen jedna, další den došly zase čtyři objednávky... Bylo to vzrušující, čekat, až projde pošťák a hned se jít podívat do schránky a vědět, že tam budou peníze. Po dvou měsících práce už inzeruji míň a pravidelně mi chodí 2 až 4 objednávky denně, což mi zajišťuje měsíční příjem 14.000 korun! Kdybych inzeroval každý den a na více inzertních stránkách, byly by moje zisky ježtě vyšší, ale na to jsem již moc pohodlný, a 14.000 Kč přivýdělku k normálnímu platu mě bohatě stačí. Fakt je to super systém a všem to doporučuji!
O.K. z Olomouce

Jak začít pracovat?
Pokud máte denně či obden čas připojit se na 10 minut k internetu, je to práce jako dělaná právě pro Vás. Níže je uvedená adresa. Na tuto adresu zašlete v důkladně zabalené obálce
100 Kč, obálku zalepte třeba i lepidlem, aby se náhodou neotevřela nebo neskončila v tzv. kontrolních rukách! Zároveň do obálky vložte lístek se zřetelně a tiskacím písmem napsaným Vaším e-mailem, na který chcete WON know- how poslat. Na Váš e-mail Vám do týdne přijde vše potřebné k okamžitému zahájení práce. (Produkt posílám ihned, jakmile mi dojde obálka s Vaším požadavkem.)

!!!NEVÁHEJTE A JDĚTE DO TOHO!!!
Vždyť 100 Kč není zas tak moc! Na to máte určitě i Vy! A potom se Vám to bude vracet měsíčně 100krát!! Po zapracování i vícekrát!!

Je jen na Vás jak se rozhodnete! Taky jsem dlouho váhala, ale nakonec jsem to zkusila a NELITUJI! Mi to opravdu slušně vydělává! Vřele tento přivýdělek DOPORUČUJI!

S pozdravem
Lucie Vejvodová

Lucie Vejvodová
Dr. Jurenky 693
262 72 Březnice
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 18:49
hehe !won=vitezstvi (pokud delate PHP ctete WON se nerovna vitezstvi Mr. Green ). Won = minulý cas od SLOVESA vítezit Razz .

Jinak, k cele zprave mam taky vyhrady, jenom jsem to precet a uz je z toho citit ta naivni hloupa prvoplanovitost Brick Wall
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 18:52
Szkepek napsal:
Jinak, k cele zprave mam taky vyhrady, jenom jsem to precet a uz je z toho citit ta naivni hloupa prvoplanovitost Brick Wall

no tak tady mám pro tebe ještě jeden Mr. Green

kód:

DOMÁCÍ PRÁCE
 kopírování disket

Marek Šabršula
 Hošťálková 267
 756 22 HOŠŤÁLKOVÁ

Jedná se o práci určenou pro majitele nebo uživatele PC. Práce je založena na
 kopírování disket a rozesílání volně šiřitelného software (např. Bzip, URLsearch, dcf
 47 apod.). Nejedná se žádný podvod!! Práce není časově náročná, většinou
 postačí půl hodinky denně.
 Veškerý materiál, potřebný k okamžitému zahájení této činnosti, Vám zašlu
 poštou, jakmile potvrdíte svou objednávku. Chcete-li co nejdříve začít s touto
 prací, vytiskněte si přiloženou objednávku, vyplňte ji a zašlete mi ji poštou spolu s
 kopií potvrzení o zaplacení 100,- Kč (tato částka slouží k uhrazení mých nákladů
 - inzerce, tisku letáků, nákupu disket a poštovného). Peníze pošlete poštovní
 poukázkou typu C. Jestli chcete ušetřit pár korun za poštovní poukázku,
 můžete stokorunu poslat poštou přímo s objednávkou. Obálku označte DISKETY

Vaše zisky se budou pohybovat zhruba od 2 – 4000,- Kč týdně. Způsob výplaty
 si můžete určit vy sami. Nejčastěji se tak děle formou poštovní poukázky.
 Dále Vás ujišťuji, že údaje, které o Vaší osobě uvedete v objednávce (jméno,
 adresa), budou využity pouze k vedení mé administrativy a žádné další osobě je
 nesdělím.

S pozdravem
 Marek Šabršula

…………………………………………………………………………………………………..

OBJEDNÁVKA

Objednávám u Vás domácí práci - kopírování disket.

Jméno a příjmení:

Ulice:

Město, PSČ:

Datum:

Podpis:
Jsem původní Bond

Jezdím za

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 19:00
tak to bondiku zkus, pak dej vedet jestli videlavas a my se kdyztak pridame, abychom meli na SXG75 Mr. Green
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 19:02
kenas napsal:
tak to bondiku zkus, pak dej vedet jestli videlavas a my se kdyztak pridame, abychom meli na SXG75 Mr. Green

no ono se tím dá vydělat

protože ty lidi co si to přečtou tak na tou vidinou začnou uvažovat a tak ty peníze pošlou. Ale když si to vezmeš a něco vymyslíš sám a napíšeš o tom adáš to do nějakýho inzerátu tak ješě ke všemu tu 100 ušetříš Wink
Jsem původní Bond

Jezdím za

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 19:04
Bond napsal:
kenas napsal:

no ono se tím dá vydělat

protože ty lidi co si to přečtou tak na tou vidinou začnou uvažovat a tak ty peníze pošlou. Ale když si to vezmeš a něco vymyslíš sám a napíšeš o tom adáš to do nějakýho inzerátu tak ješě ke všemu tu 100 ušetříš Wink

Pak te lidi zazalujou, ze jsi jim nic zajimavyho neposlal, ze to vedeli sami a ze si je okrad o penize Shame on You

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 19:13
koukni na www.hyperinzerce.cz do brigád a do nabídky to je totálně plný tímhlectím tak jak by na to moh někdo přijít
Jsem původní Bond

Jezdím za

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 19:24
citace:
Jedná se o práci určenou pro majitele nebo uživatele PC. Práce je založena na
kopírování disket a rozesílání volně šiřitelného software (např. Bzip, URLsearch, dcf
47 apod.

muze me nekdo rict co je to ta disketa? Mr. Green Mr. Green
heh ja uz jsem ji nepouzil 5 let (USB klicenky rulezzz)......a jeste to posilat postou?heh Laughing Laughing

hezke cteni,aspon jsem se zasmal Wink

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 19:25
No jo my co sedíme 12 hodin denně u kompu už ani nevíme co to taková pošta ( nemyslim email ) je Mr. Green

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 19:32
Darth PZ napsal:
No jo my co sedíme 12 hodin denně u kompu už ani nevíme co to taková pošta ( nemyslim email ) je Mr. Green

ale nevydelava to Mr. Green- chtelo by te nejakou blbou praci k PC
a co placene maily?zkousel nekdo? Mr. Green

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 19:54
no já bych bral nějakou práci přes internet klidne i nějaou při který by se muselo trochu víc pracovat ale ne takovýhle Crying or Very sad
Jsem původní Bond

Jezdím za

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 20:24
chcete praci pres internet? ;))

http://casting.amateri.cz/co_ziskam.html
Obrázek

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 20:30
CrazyCZ napsal:
chcete praci pres internet? Wink)

tak na tohle sem taky viděl už inzerát Mr. Green Mr. Green
Jsem původní Bond

Jezdím za

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: út 8. listopad 2005 21:25
Bond napsal:
CrazyCZ napsal:
chcete praci pres internet? Wink)

tak na tohle sem taky viděl už inzerát Mr. Green Mr. Green

a rekl sis ze je to jedina prace co te bude bavit Mr. Green Twisted Evil

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: st 9. listopad 2005 12:13
Toto mi pripada ako dalsi sposob vytrieskania penazi z ludi.Ked tej dotycnej posle 1000 ludi po 100 korun,hned je to 100000 korun,celkom pekny zarobok.
A nakoniec zistite,ze dotycna pani ani neexistuje a na tej adrese byva uplne niekto iny Wink

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 9. listopad 2005 13:42
jo jo hanni máš recht, taky bych to tak viděl...
jinak mi to silně zavání amwayem nebo co to je. taková ta pyramida jak lidi ukecávají lidi aby zaplatili a ti pak ukecávají dalši lidi aby zaplatili. no a ten strůjece tohoto jen sedí v pozadí a počítá mamon, zatím co ti ostatní se můžou předřít jen aby svůj vklad dostali zpátky... není to tak nějak?
on les aura!

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: st 9. listopad 2005 14:57
tohle mi dneska od autora toho druhého mailu příšlo

kód:
 Dobrý den,

chtěl bych Vás upozornit, že ruším moji nabídku domácích prací na PC. Žádné peníze mi neposílejte. Jestliže jste peníze poslali, budou Vám zaslány zpět.

S pozdravem

M. Šabršula
Jsem původní Bond

Jezdím za

BEZY (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: st 9. listopad 2005 16:09
Je to nesmysl. Prvně v těch jejich "nabídkách" neuvádějí ani způsob výdělku, ba snad ani nějaký stránky. Maj tam fůru keců o tom jak vydělám a popis jednoho spokojenýho zákazníka (kerýho si vymysleli) a tim to hasne. Nechápu lidi co tam ty prachy pošlou - buď zoufalý anebo důchodci Brick Wall
What's up?

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 10. listopad 2005 07:53
Pokud chcete zkusit vydělávat přez internet alespoň trochu solidněji vypadající nabídky najdete na www.emobile.cz Slušně vypadá tenhle link http://info-mail.er.cz/pages/index.php?refid=wewerka007 Ale jeden nemůže vědět vše tak mi to zdrbněte třeba prohlédnu.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: čt 10. listopad 2005 15:57
Suhlasim s Bezym...firma,alebo jednotlivec,ktory do ponuky neuvedie konkretnu zarobkovu cinnost,ale iba to okeca,nie je doveryhodny a vacsinou je to podvod na ludi.

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK

Re: Vydělávání přes internet

Zasláno: čt 31. květen 2007 20:21
Sprandi napsal:
Mno tak co si o tom myslite? Zarabate aj vy cez net? Ake su rizika?

Já myslím že ano Mr. Green
ano
u mě je riziko, že se mi nebude chtit dělat a nic nevydělám (což se často děje) Mr. Green Mr. Green
Veselé Vánoce!

Danek (0)
Anonymní

0,- VK

Výdělek na internetu

Zasláno: po 17. červen 2013 16:53
Spolehlivý přivýdělek: http://portal.mpsv.cz/sz/obcane/vmjedno/vmrozsir

Pokud u nás chcete inzerovat, ozvěte se nám. Určitě se nějak dohodneme! Odkaz na kontakty najdete na hlavní stránce v horní nabídce. Link jsem upravil na něco relevantnějšího; jenda^^

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: po 17. červen 2013 18:08
Běž s ermailem do prdele, ty spolehlivý přivýdělku Mr. Green http://blog-ovsem.blogspot.cz/2012/03/podvod-jmenem-ermail.html
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 31. říjen 2013 20:17
Myslím, že nic jako spolehlivý výdělek přes email už neexistuje. Týdně mi do emailu chodí spousty spamů, jejichž "odběr" nestačím odhlašovat. Populární je už nový typ spamu nabízející práci. Fakt síla. Nejlepší výdělek na internetu je podat inzerát na bazoši či někde a prodat nějaký starý krám. Ale osobně nesnáším vyplňování složenek...Příště na dobírku už nic neposílám. Stačí už ta blbá dodejka.
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 1 z 3