romulus (+28)
Občasný energitŠéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
VyHození II - už bez legrace
Zasláno: ne 12. srpen 2007 19:47
Začátkem září chci spustit druhé kolo VyHozených. Mírně jsem slevil ze svých původních (mírně přemrštěných) plánů. Druhé kolo sice bude technicky lepší než první - nebude se celé odehrávat jen na fóru, ale budou k dispozici speciální stránky s jednotlivými úkoly, hlasováním apod., ale některé mé nápady se posouvají do třetího kola.
Teď od vás chci zatím jen to, abyste se zamysleli, zda se chcete soutěže zúčastnit a případně svůj záměr v této diskusi nezávazně naznačit. Závazné přihlášky bude možné podávat přibližně za týden a musíte to stihnout do konce měsíce!
Nároky na soutěžící, se oproti prvnímu kolu moc nemění a opět se budu (budeme) snažit, aby úkoly příliš neznevýhodňovali soutěžící s horšími časovými možnostmi.
Předpokládané požadavky na soutěžící:
- minimálně jedna návštěva na VSN denně
- možnost pořizovat fotografie (minimálně v kvalitě mobilního telefonu)
- ochota zveřejnit svoji fotografii, věk a oblast bydliště v profilu (fotografie může být mírně "umělecky" upravena, ale skutečná)
Osobně zasponzoruju trošku lepší cenu než v prním kole (Kofolu). Pokud víte o dalších případných sponzorech, tak sem s nimi.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..