Dieg0 (0)
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK

Zasláno: so 18. březen 2006 12:10
tpikalek napsal: Tak moment! To windows není složka! To by tam místo velikosti bylo <dir>. Ale nevím, proč tam není typ souboru. A taky proč má tu ikonku...
A vpravo máš otevřený taky c: a tam je jenom 333448kB!
Ty máš oddíl naformátovaný do FAT???
A víš to vůbec ty, proč to tak je?
Mam FAT.Viem preco to tak je.Vpravo mam len 333448 pretoze toto co je tne obrazok tak je to da sa povedat chyba a kedze som nedal spocitat miesto v pravej casti win commanderu tak to tu velkost nepripocitalo.A <dir> tam nieje preto lebo ked das spocitat velkost namiesto dir sa ti ukaze velkost
tpikalek napsal: Teď mě něco napadlo:
Máš tam ještě jeden disk s nějakými daty a ten máš namountovanej do složky c:/windows/xxx (místo toho xxx cokoliv). Windows samozdřejmě velikosti sečte.
To jsem kdysi měl (než jsem přešel na Linux) ale se složkou "c:/documents and setings/tpikalek/dokumenty"
Vpravo mam C: tak isto ako aj vlavo
tpikalek napsal: -Jako první mě napadlo, že to je Windows - tam je možné i nemožné.
- Pak by to mohlo být upravený třeba v photoshopu.
- Debilita Windows
- Je to v mb (milibit)
- windows je debilita = pravda
- photoshop ee to som psial na zaciatku.Mspaitnom je dorobeny len cerveny ramcek
-mb ani nevim co je

Zasláno: so 18. březen 2006 12:12
Cenu zvysujem na 2 kofoly
EDIT: // Taka mensia indicia ktora nepomoze

) : Rozmyslajte nad tym co objavite v adresari ked ho otvorite.Teda co zabera tolko dat a ako je mozne ze to tolko zabera
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo
"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× Dieg0, naposledy so 18. březen 2006 12:14.