Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Vyhraj cenu ! :)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: so 18. březen 2006 12:03
Tak moment! To windows není složka! To by tam místo velikosti bylo <dir>. Ale nevím, proč tam není typ souboru. A taky proč má tu ikonku...
A vpravo máš otevřený taky c: a tam je jenom 333448kB!

Ty máš oddíl naformátovaný do FAT??? Pray

A víš to vůbec ty, proč to tak je? Mr. Green

//Edit:
Eště něco:
Jak je ta velikost, tak ta by se do toho sloupečku velikost nevešla. Takže 181474 může být velikost a to předtím teoreticky typ souboru (vytvořil jsi si ve windows vlastní MIME type) nebo přípona.
No jistě: Soubor se jmenuje "[Windows]. 43 738" a jeho velikost je 185474k. Mr. Green

Jestli jsem se netrefil ani jednou, tak fakt nevím... Think Brick Wall

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: so 18. březen 2006 12:10
tpikalek napsal:
Tak moment! To windows není složka! To by tam místo velikosti bylo <dir>. Ale nevím, proč tam není typ souboru. A taky proč má tu ikonku...
A vpravo máš otevřený taky c: a tam je jenom 333448kB!

Ty máš oddíl naformátovaný do FAT??? Pray

A víš to vůbec ty, proč to tak je? Mr. Green

Mam FAT.Viem preco to tak je.Vpravo mam len 333448 pretoze toto co je tne obrazok tak je to da sa povedat chyba a kedze som nedal spocitat miesto v pravej casti win commanderu tak to tu velkost nepripocitalo.A <dir> tam nieje preto lebo ked das spocitat velkost namiesto dir sa ti ukaze velkost Wink
tpikalek napsal:
Teď mě něco napadlo:
Máš tam ještě jeden disk s nějakými daty a ten máš namountovanej do složky c:/windows/xxx (místo toho xxx cokoliv). Windows samozdřejmě velikosti sečte.
To jsem kdysi měl (než jsem přešel na Linux) ale se složkou "c:/documents and setings/tpikalek/dokumenty"

Vpravo mam C: tak isto ako aj vlavo Wink
tpikalek napsal:
-Jako první mě napadlo, že to je Windows - tam je možné i nemožné.
- Pak by to mohlo být upravený třeba v photoshopu.
- Debilita Windows
- Je to v mb (milibit) Mr. Green

- windows je debilita = pravda Very Happy
- photoshop ee to som psial na zaciatku.Mspaitnom je dorobeny len cerveny ramcek
-mb ani nevim co je Very Happy
Zasláno: so 18. březen 2006 12:12
Cenu zvysujem na 2 kofoly

EDIT: // Taka mensia indicia ktora nepomoze Smile) : Rozmyslajte nad tym co objavite v adresari ked ho otvorite.Teda co zabera tolko dat a ako je mozne ze to tolko zabera
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× Dieg0, naposledy so 18. březen 2006 12:14.

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: so 18. březen 2006 12:13
mb je tisícina bitu Mr. Green Tj. je to tisícina jedničky nebo nuly. Mr. Green Tj. pěkná blbost. Mr. Green
Četl jsi ten edit? A k tomu ještě dodám, proč to není v pravo - jednoduše jsi obnovil jenom levý okno.
Zasláno: so 18. březen 2006 12:14
Máš windowsy nainstalovaný v c:/Window nebo c:/Windows ?
Zasláno: so 18. březen 2006 12:16
Dieg0 napsal:
Vpravo mam C: tak isto ako aj vlavo Wink

nj, neměl jsi to připojený, zapnul komander. Pak to připojil a obnovil levou část okna
Tím, že jsem napsal 3 příspěvky za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: so 18. březen 2006 12:25
Nemas pravdu ani v jednom Wink.Subory su vo vnorerom adresari cize Windows\xxx a tam su subory ktore maju velkost v normalnych MB.Ale preco sa tma zmestia ked mam iba 4GB diskovy oddiel? Smile.
Zasláno: so 18. březen 2006 12:27
Jáj na obrázku mám ešte aj adresár window.Tam som mal Windows 98 ktorý som mal na pokusy.Skúšal som an koľko ten win zredukujem a podarilo sa na 68 mb Smileˇ.XP mam v Windows
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: so 18. březen 2006 12:31
Není to podobná ptákovina, jako když dám do kompu 256RAM a ono mi to píše jen 128RAM? Nebo jen neumí tvůj komp počítat! Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: so 18. březen 2006 12:34
Jak dáš v tom Commaneru zovrazit velikost té složky? Teď jsem si po roce zapnul windows a nevím jak to udělat d'oh!
Windows Commander = Total Commander Question

// Edit:
Ten program je nějakej divnej - právě mě ukázal, že mám Pentium a já mám Athlona Think

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2 z 5