10 050,- VK
Zasláno: so 31. prosinec 2005 17:14
Panove sice jsem tohle forum nezakladal, ale myslim ze jste spatne pochopili jeho podstatu. Mam dojem, ze tady neni proto aby jste se tady museli za kazdu cenu hadat. Melo by tu byt proto, ze kdyz k tomu nahodou nekde dojde aby jste si to vyridili tady a ne v jinych tematech.
Panove sice jsem tohle forum nezakladal, ale myslim ze jste spatne pochopili jeho podstatu. Mam dojem, ze tady neni proto aby jste se tady museli za kazdu cenu hadat. Melo by tu byt proto, ze kdyz k tomu nahodou nekde dojde aby jste si to vyridili tady a ne v jinych tematech.
já mám třeba taky Firefox ale udělal sem to pro srandu
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond
já mám třeba taky Firefox ale udělal sem to pro srandu
Heh, uprimne receno, kdyz uz jsem na WinXP, tak taky pouzivam nekdy vic Operu nez FF, byla to cista nepodminena provokace
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.