Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Vyšetřování ztráty Weitlessovy kachničky

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » VyHození I
Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 20:53
Norton napsal:
...A kam jsem si sakra dal svého medvídka... Mr. Green

Nejdřív snad dořešte tu kachničku Mr. Green

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 21:11
Ricky? Ten k nám nemůže. Má ze severu zakázán přístup. I když je dost možné, že se převléknul za taxikáře, aby se k nám dostal. Možná mně miluje, je to můj tajný ctitel, chtěl se tak ke mně přiblížit co nejvíce a když už nic jiného, tak mi alespoň sebral kachničku a teď se s ní doma mazlí a koupe sám!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad RICKY TY PARCHANTE PŘIZNEJ SE A NAVAL KACHNIČKU!!!

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 21:13
Vždyť už se přiznal:

Ricky napsal:
Já už neřeknu ani slovo bez svého právníka!
Mr. Green

Kdo by chtěl právníka, kdyby nic neprovedl?
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 21:17
romulus napsal:
Ricky napsal:
Szkepek napsal:
U mě se ještě pořád neočistil Ricky. Pořád může na VSN vystupovat jako falešná entita, vsadil bych se, že si šel do koupelny umýt ruce když vám pomáhal s těmi podnapilými ženami. A navíc nechal určitě běžet taxametr.

Já už neřeknu ani slovo bez svého právníka! Mr. Green
Přiznal se... Mr. Green Applause

Nezamlouvejte toho Rickyho, byl to on, je zahradník, převlékl se za taxikáře a teď odmítá svěčit : Je vinen !!! Mr. Green
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 21:24
Je ale pravda, že ten taxikář byl podle holek děsně sexy chlap, což mi zase nesedí na Rickyho Not Talking . Potom jsme jeli na Barrandov do ateliérů a cestou se zastavili nakoupit v Letňanech v Tescu. Ale v tu dobu už jistě byla kachnička pryč, protože po příjezdu domů sem jí už nenašel u vany v koupelně Sad

HOne (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 045,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 21:33
ted jsem chtel obhájit rickyho... co ty tři ženy? a neztartila tvá kojná tvůj klíč? nesebrali ten klíč tvý kojný?
HOne strikes again
aw yeah;)

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 21:33
weitless napsal:
Je ale pravda, že ten taxikář byl podle holek děsně sexy chlap, což mi zase nesedí na Rickyho Not Talking . Potom jsme jeli na Barrandov do ateliérů a cestou se zastavili nakoupit v Letňanech v Tescu. Ale v tu dobu už jistě byla kachnička pryč, protože po příjezdu domů sem jí už nenašel u vany v koupelně Sad

no jasný takže se nám ten okruh ztenčuje.
1) Byl to bud ricky a při návštěve tesca ji dal spolupachateli.
2) mohla to být jedna z těch dam, která mohla žárlit protože si nevšímáš jen jí.
3) někdo úplně jiný kdo se ti vkradl do bytu
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 21:36
1) To je možný, ale on do koupelny určitě nešel
2) dáma možná, žárlivost ne - je to vše čistě pracovní a obchodní
3) i to je možnost. I když kojnou bych vynechal, ale i když....

Dnes to zabalím a budu přemýšlet dlouze do noci.

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 21:51
a nemá ricky nejaký poměr s nějakou z těch dam?
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 22:28
Takže zaprvé, pokud vím, tak jsem členem pátrací skupiny, takže mě může vyšetřovat pouze někdo z vnitřního... Wink
Zadruhé myslím, že ještě pořád existuje presumpce neviny a pokud mě ještě jednou neprávem nařkne a nepodloží to důkazy, podám na něj žalobu za urážku na cti a útok na veřejného činitele... Twisted Evil
Zatřetí, právo na advokáta má každý a nehodlám být vyslýchán v jakékoliv aféře bez něj. Not Talking
Kachničku jsem nevzal a nevím nic o případném pachateli a i kdyby mi daná osoba byla známa, ale s odkazem na § 12 odst. 3 zákona č.283/1991 Sb.o Policii České republiky a analogicky na zákon č.553/1991 Sb. a § 35 odst. 3, zákona O správním řízení č. 71/1967 Sb. využívám svého práva a odmítám k této osobě vypovídat, protože tato osoba může být ve vztahu ke mě osobou blízkou, tak jak uvádí Občanský zákoník § 116 zákon č. 40/1964 Sb., bych její újmu pocítil jako sobě vlastní. Slinták
No a jelikož se vaše vyšetřování nikam vehnulo, asi převezmu vedení skupiny... Laughing Cool
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » VyHození I
Strana 11 z 15