Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Vysvedceni

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 30, 31, 32  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: ne 29. červen 2008 10:13
spíš vysvětlit, že to nedělají pro učitele nebo pro rodiče, ale pro sebe.. kopat kanály se dá vždycky začít, ale práci za 20 a víc ne
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: ne 29. červen 2008 10:20
No nevím, tomu staršímu je 17 a mé pokusy o výchovné projevy narážejí na pohled typu: "No jó jen si kecej, když tě to baví..."
A mladší se tváří, jako že vlastně vůbec neumí česky a nechápe co se mu to pokouším sdělit.
A jaký, že se učej pro sebe? Jasně že se neučej pro sebe - Kdo mne bude živit na stará kolena ?????? Na důchody stát mít nebude a z platu kopáče a popeláře moje vnoučata i mne fakt neuživěj....
Navíc do důchodu půjdu tak pozdě, že v té době už budou také pěkní kmeti a tu popelnici a lopatu ani neuzvednou. Brick Wall Brick Wall Brick Wall
Varda Elisabeth

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 29. červen 2008 11:19
Tak jim ukaz VSN a aby si z nas vzali priklad Mr. Green

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

36 535,- VK
Zasláno: ne 29. červen 2008 21:58
Starší tu registrovaný už je, ale nějak sem nestíhá jukat - většinou si ode mne nechá předčítat - ale tohle jsem mu ještě nečetla Mr. Green
Varda Elisabeth

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 29. červen 2008 21:59
Mimochodem muj kamarad nebyl v patek ve skole, tak tridni dal vysvedceni mne abych mu ho predal, byli jsme tak domluveny. A pak mi volal jestli ho mam a rika: nooo tak ja si pro neekdy skocim Mr. Green

PS: porad to vysvedceni ma u mne Mr. Green

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: po 30. červen 2008 08:23
ad varda - chlapce odměň - ukaž pozitivní přístup k negativním událostem - kluci za to nemůžou, určitě se snažili a někdy to jen nevyjde
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

36 535,- VK
Zasláno: po 30. červen 2008 11:07
Nesnažili se - to vím náhodou přesně - jsou to stejní flákači jako já. Jenže já měla štěstí, že mi šlo učení samo a bez námahy. Navíc jsem měla mezi učiteli pověst dobré žačky, a když už mne nachytali při totální neznalosti, tak z toho byli tak překvapení, že je vůbec nenapadlo, že jsem se na to prostě v..... , ale začali se mne soucitně ptát, jestli mi není špatně a jestli je doma všechno v pořádku a ať se přihlásím na přezkoušení. Není nad to udělat v první třídě dojem svědomitého šprta a pak máte leháro až do posledního ročníku Mr. Green
Moje nejlepší kamarádka měla zase problémy v tom, že se učila trošku hůř a když se jí povedla písemka na 1 , tak si všichni mysleli že opisovala a přezkušovali jí u tabule. Chudák - dodneška mi nadává, když na to přijde řeč. Ona se fakt poctivě učila každý den a já flákla doma s taškou a do noci jsem si četla Vinetoua a jinou ušlechtilou literaturu. Ne každý kdo se dobře učí je pilný žáček a naopak.
Ale ti moji jsou fakt flákači po mně a nechápaví po tatínkovi Mr. Green
Ale neboj odměna byla - koupila jsem zmrzlinu a slavili jsme, že jsme ten školní rok vůbec přežili Dance
Varda Elisabeth

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: po 30. červen 2008 11:40
ad varda - tak to je zuper, myslím, že zmrzka je to pravé za přežití školy s dětmi. Podobně jako ty jsem studovala i já a taky jsem měla kamarádku, které to nešlo a když náhodou ano, tak byla podezřelá. Jojo škola - to byl život...
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

36 535,- VK
Zasláno: po 30. červen 2008 12:02
To mi připomnělo jednu mou spolubojovnici v online hře KalOnline. Mám tam lučištnici a tahle kolegyně měla postavu kouzelnice s českým jménem Čarodějka.
Jednou jsme hráli brzy po ránu, až jeden z kluků napsal na chat:
-Tak čus už musim do tý hnusný školy....
na to se ozvala Čára
- Hm taky budu muset, nevim proč tu školu někdo konečně nepodpálí...
na to se milý knight trošku vyjevil a ptal se - ty chodíš do školy?
Čára- Jo :-/
Knight- A já si myslel, že je ti tak kolem 40ti...
Čára- To je, no a?
Knight- Ty děláš vejšku?
Čára- Ne, základku.
Ještě nějakou dobu milému 14tiletému Knightíkovi trvalo, než mu došlo, že jedna z nejlepších bojovnic jeho klanu je učitelka - pak už na školu nadával trošku méně, když mu vysvětlila, že on je na tom líp, že se školy za pár let zbaví, ale ona že to má až do důchodu. Smile
Jo s Čárou byla psina - jak ta se uměla ožrat Mr. Green
Varda Elisabeth

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 1. červenec 2008 15:19
Varda napsal:
...Jasně že se neučej pro sebe - Kdo mne bude živit na stará kolena ?????? Na důchody stát mít nebude a z platu kopáče a popeláře moje vnoučata i mne fakt neuživěj....
Navíc do důchodu půjdu tak pozdě, že v té době už budou také pěkní kmeti a tu popelnici a lopatu ani neuzvednou. Brick Wall Brick Wall Brick Wall

to nemyslíš vážně, že ne? ... jen tak mimochodem, mám pocit že už to tu bylo, ale co vlastně děláš?
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 20 z 32