Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Windows 10

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: so 9. červenec 2016 23:28
Já jsem kvůli Windows 10 nainstaloval a cracknul Windows 8.1. Po updatu na 10 už to funguje bez toho KMS. Very Happy
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 10109
Bydliště: Budějce, tam by chtěl žít každý :)
226 046,- VK
Zasláno: út 6. září 2016 11:25
Kdysi jsem koupil Macbook a ten měl licenci na Win7 Home, tak jsem zkusil upgrade a ten se podařil tak na půl.
Nejprve smazal boot obrazovku s výběrem OS Mr. Green A pak stejně nejela půlka ovladačů.

Nedavno jsem ale našel návod, jak dostat Win10 i do starších Maců, ale stejně WIn7 používám jen na hry a na lan párty s kámošema a heslo, co funguje do toho nešahej se mi vyplácí. Nikdy jsem s Win7 neměl problém spustit jakoukoliv starší hru.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 24 let
Příspěvky: 8704

797 823,- VK
Zasláno: út 6. září 2016 11:35
Tak se staršíma by neměl být problém... ale postupně se začne dělat SW a hry jen pro Win 10, takže ti tam nepůjdou nové programy a hry... i když teda zatím zápasíme s tím, že na tom většina SW nejde a downgradujeme to na sedmičky... Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 10109
Bydliště: Budějce, tam by chtěl žít každý :)
226 046,- VK
Zasláno: út 6. září 2016 11:42
Jasně no, až taková doba nastane, tak to asi budu řešit.
V práci přechod na Win10 taky neplánujeme, protože na nějaké měřáky se používají už dneska prehistorický programy..
Ono to chce asi ještě chvilku čas a pak si to sedne.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 24 let
Příspěvky: 8704

797 823,- VK
Zasláno: út 6. září 2016 11:46
jj, přesně tak... ono typicky Hardware je problém... výrobce nějakého měřícího zařízení za statisíce nebo miliony udělá ovladače jen na XPčka a na novějším to OS nefunguje... no ale taková věc se většinou nekupuje na 2 roky jak OS... Very Happy Dodnes máme na fakultě za takovým účelem jeden počítač s Windows 3.11... Very Happy Very Happy Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 6. září 2016 12:16
Tak na specializovaný zařízení je to asi horší. Ale na nějaký obecnější se to dá kolikrát nějak občůrat. Povedlo se mi na Win10 64b zprovoznit 15 let starej skener s posledníma driverama pro Visty, i asi 25 let starej řezací plotter do LPT s posledním driverem pro XP 32b. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 24 let
Příspěvky: 8704

797 823,- VK
Zasláno: út 6. září 2016 21:28
tož to mi řekni jak rozjet na 64 bit sedmičkách čínský infraport adaptér, když ovladače jsou jen na 32 bit vistu (a fungují i na 32 bit sedmičkách)... nijak se mi to nepovedlo rozjet... teda jako povedlo, ale jen přes virtuální PC s XPčkama nebo s 32 bit sedmičkama... Sad ale startovat pokaždé virtuální PC, když si člověk chce vytáhnout z hodinek nalogovaná data to není ono.. Sad
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 6. září 2016 22:31
Já vždycky našel od výrobce driver na něco podobnýho aspoň pro 64b Vistu a pak jsem to tomu zařízení vnutil, i když to upozorňovalo, že to je jiný driver. No a buď BSOD nebo to šlo. Laughing
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 24 let
Příspěvky: 8704

797 823,- VK
Zasláno: st 7. září 2016 01:20
to jsem zkoušel a u zrovna toho adaptéru to nefungovalo... Sad
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: st 12. duben 2017 21:55
V nový aktualizaci Creators Update mají Windows 10 vestavený f.lux. Yaaay!
//problém je v tom, že přechod na noční režim proběhne během asi půlminuty a to je hrozně rychle, člověk vidí, jak mu celá obrazovka zčervená. Ve f.lux mám nastavený přechod na 60 minut a to člověk ani nepostřehne, že mu obrazovka postupně červená.
+ to vestavěné z nějakého důvodu nefunguje třeba v Dirt Rally, přitom f.lux jo.

Obrázek
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 3 z 13




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna