Zasláno: po 30. březen 2009 03:47
Thompson napsal: Co je s tím konkrétně?kesu v podstatě nijak vnitřně neřídí,většinu dělá pokud vím michal.simon.
Aby bylo jasno

WMM mám komplet na starosti já. fyzicky sedí na serverech u Whiteka (stejně jako SM) a michal.simon mi pomáhá s obtížnějšíma technickýma úpravama.
A nějaké novinky: Možná že se zase o kousek posuneme k dokončení mDownloadu
Makavelina napsal: WMM nesnese kritiku s místo rozumné odpovědi nebo reakce radši smaže příspěvek...
Tady je to samej spam
Koukám že si se do WMM pěkně obula. kdyby si to ale sledovala celé, tak bys věděla, že jedine o co se jednalo, byla kopie harwarových specifikací (takovej ten přehled na konci članku), která byl zkopírována ze Smartmanie (Poprvé a naposled). Toho si všiml její admin Jirka Hrma a upozornil na to u nás na fóru. Obratem sme se mu omluvili a specifikaci sepsali vlastní. Pak on sám navrhl, aby sle diskuzi promazali, jelikož v tu chvíli už byla bezpředmětná. A taky se tak stalo. Rozhodně si nikdo nemaže co se mu zlíbí a kritika je více než vítaná, pořád je na čem pracovat a další nazor se vždycky hodí.
Každopadně pro tyhle veci je na WMM sekce "Ostatní", kam se kdykoliv můžes obrátit