Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

WindowsMobileMania

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 20. březen 2009 23:34
já když sem se tam chtěl podívat... vždycky sem musel F5...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: pá 20. březen 2009 23:37
Já taky...
Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: pá 20. březen 2009 23:52
ja tam chtel podivat jednou za dva roky a wono nic Mr. Green
Obrázek

michals75 (+11)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 1.12.1993 (31 let)

40 989,- VK
Zasláno: so 21. březen 2009 00:24
Já debil, mělo to bejt , kdo prováděl údržbu fóra Mr. Green ,,, já to spletl a napsal ten refresh... achjo Mr. Green Laughing
PC=Windows 7 SP1
Notebook=Windows 7 SP1 Asus Eee PC 1015BX
Mobil:iPhone 3GS 32GB, iOS 5.1.1 Jailbreaked, with Siri

Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: so 21. březen 2009 16:35
Už frččččííí Mr. Green
Obrázek

kesu (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: po 30. březen 2009 03:47
Thompson napsal:
Co je s tím konkrétně?kesu v podstatě nijak vnitřně neřídí,většinu dělá pokud vím michal.simon.

Aby bylo jasno Smile WMM mám komplet na starosti já. fyzicky sedí na serverech u Whiteka (stejně jako SM) a michal.simon mi pomáhá s obtížnějšíma technickýma úpravama.

A nějaké novinky: Možná že se zase o kousek posuneme k dokončení mDownloadu

Makavelina napsal:
WMM nesnese kritiku s místo rozumné odpovědi nebo reakce radši smaže příspěvek... Not Talking

Tady je to samej spam Mr. Green

Koukám že si se do WMM pěkně obula. kdyby si to ale sledovala celé, tak bys věděla, že jedine o co se jednalo, byla kopie harwarových specifikací (takovej ten přehled na konci članku), která byl zkopírována ze Smartmanie (Poprvé a naposled). Toho si všiml její admin Jirka Hrma a upozornil na to u nás na fóru. Obratem sme se mu omluvili a specifikaci sepsali vlastní. Pak on sám navrhl, aby sle diskuzi promazali, jelikož v tu chvíli už byla bezpředmětná. A taky se tak stalo. Rozhodně si nikdo nemaže co se mu zlíbí a kritika je více než vítaná, pořád je na čem pracovat a další nazor se vždycky hodí.

Každopadně pro tyhle veci je na WMM sekce "Ostatní", kam se kdykoliv můžes obrátit

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: po 30. březen 2009 07:17
Laughing Laughing Já že jsem se pěkně obula? Laughing Člověk musí umět snášet i negativní kritiku, ale tu mojí větu bych rozhodně nebrala jako "pěkné obutí" Mr. Green na WMM se obracet nebudu protože ani nějak nemám důvod tam chodit Think
Hey, hey apple!

Obrázek

kesu (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: po 30. březen 2009 15:06
A z čeho usuzuješ že WMM nesnese negativní kritiku? (Já doufám, že problem s kopírováním sem dostatečne vysvětlil. O žádné další kritice nevim)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: po 30. březen 2009 15:20
Mr. Green Jé moc to hrotíš. Třeba řeknu o Jendovi, že má debilní účes. Jenda si pomyslí: ty víš ho*no náno, a zapomene na to. Někomu se ten jeho účes může třeba líbit, ale mě nesedí, tak to řeknu. Jenda z toho nedělá vědu, protože dokáže snést negativní kritiku. Ale nezačne se mě vyptávat: "A proč se ti to nelíbí? Tvůj účes je taky děsnej, proč se se*eš do mejch vlasů?" Prostě to přijme, zkonzumuje a jde dál. O WMM řeknu něco negativního a ty místo toho abys to přijal a řekl si: "husa tomu nerozumí a jen plká nesmysly," se snažíš že mě vypáčit další věty které jsou naprosto zbytečné Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 30. březen 2009 15:37
Co se do mě se*eš náno pitomá? d'oh! Se* se do jirky, ten se bojí, já ne! Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 11 z 18