Věk: 35 let
132 412,- VK
Wojcek - toš kurňa hanák
Zasláno: so 5. leden 2008 13:54
Jestli si myslíte, že se mě zbavíte, tak to jste na omylu! Měl jsem tu svůj topic, ale zmizel, tak se sem vetřu znova -Něco málo o mě: Narodil jsem se v Brně ale bydlím v Kroměříži - město UNESCO Mezi moje záliby patří natáčení filmů(to už se dlouho nedělalo...), dělání blbin s Mixalem, lepení modelů http://www.vysemnesmite.cz/forum/viewtopic.php?p=85613 a spousty dalších věcí, dalo by se říct že každý týden něco novýho ; chovám kočky a pavouky, chci si pořídít krkavce.
Z žánrů hudby mám nejraději metal, neopovrhnu ale ani ethnem folkem a vážnou hudbou
Apocalyptica, Arakain, Arch Enemy, Breed 77, Clawfinger, Cocotte Minute, Cradle of Filth, Dark Gamballe, Deathstars, Deftones, Disturbed, Dope, Drowning Pool, Flaw, Haunted, Ill Nino, John 5, Korn, Korpiklaani, Leaves Eyes, Limp Bizkit, Machine Head, Marilyn Manson, Moonspell, Mudvayne, Nightwish(s Tarjou), Nine inch nails, Sonic syndicate, P.O.D., Pleymo, Rammstein, Scar Symetry, Sepultura, Slayer(ale moc častou neposlouchám), Slipknot, Soilwork, Soulfly, Static-X, ŠkWor, Vader, Eluveitie, In Flames, Septicflesh, 40 below summer, Debustrol, Cavalera Conspiracy, Children of Bodom, Dimmu Borgir, Ektomorf, Jimi Hendrix
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: so 5. leden 2008 15:33
no jo, taky jsem all in one skoda ze nebydlíme blízko... na jaře se chystá film o zombících
Zasláno: pá 24. červenec 2009 18:59
Myslím, že bych Vás zase nějakou dobu mohl oblažovat svojí přítomností TO JSTE ALE RÁDI!!! kdysi mne rozhořčil ten frontální útok ženských sem na fórum a tak jsem musel na čas zmizet ale začalo se mi po Vás stýskat chlapi moji!
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.