Základem úspěšného krájení je ostrý nůž. Jak toho docílit jsme se naučili minule. Nyní Vám ukážu, jak naporcovat surovinu a nepořezat se při tom. Také se podíváme na to, jak nožem „utřít“ česnek.
Nakonec si zkusíme uvařit dvě jídla: bramborovou placku a tuňákový salát.
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Já si teď momentálně dělám takové nudné jídlo, medailonky z vepřové panenky se smetanovo-žampionovou omáčkou, k tomu celozrné těstoviny a grilovanou kari zeleninu (lilek+květák+okurka) a navrch to postrouhám parmezánem, takže je vidět že mi dochází inspirace a chtělo by to pokračování... něco o mase by bodlo, docela jsem začala šlapat do masa...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.