Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Za co nejvic utratite "male" penize?
Zasláno: út 27. prosinec 2005 10:34
Za co nejvic nechate penez? A zajimaj mne jen jako veci kolem 50 kc ale treba 5x denne. Je jasne ze nejvic se necha za auta a takovy ty veci ale to sem nepiste. Ja jsem treba klidne i za jeden den nechat 200 kc (po malych davkach tak kolem 30 kc)v jidle Mam vyhodu ze vsechno co sezeru spalim a proto muzu jist co chci a kdy chci (kdybys te mne videli tak byste se asi poto smichy ze muze clovek ve skoro 18 vypadat takhle hubene ale nevadi mne to )
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Tak ja utracam za sladkosti (viz topic uz nevime ako sa vola ).Cez leto sme utratili (za 2 mesiace) spolu s kamosmi tak 1500 korun .Jeden nanuk 5 SK a cez dne sme ich kludne zobrali aj 8-10
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo
"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: út 27. prosinec 2005 13:23
No já nějak nemam potřebu utrácet. Je fakt, že když sme jezdili o prázdninách s kámošem na kole do Varů, tak sme si tam kupovali jídlo, ale zase tolik ne. Nějakou housku, sýrovou bulku, litr toho nějakýho čaje. Tak do 35,- sme se vešli... A pak sme nemohli vyjet ty kopce zpátky do Nejdku
To zalezi...
Nekdy si koupim nejake vysoce toxicke piti od CocaCola nebo Pepsi inc. za 16,- + koblih za 2,50,- a sem tam (tak 0,5x za mesic) sahnu po nejakem pc casaku tak od 100 - 150,-.
Jinak, pokud jsem s babama, tak se castky pohybujou i o řád výš (stovky ), na tohle mam proste slabost
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.