Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Zase volby

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 29, 30, 31  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 5. květen 2010 21:20
Já koukal na vyjádření Nečase k tomu, tak řekl, že to odsuzuje a strany jsou na sebe v předvolebním boji zlý a negativní a že by tohle mělo přestat. A nezapomněl dodat, že za to všecko může ČSSD. To mi přišlo hrozně vtipný Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 10:25
To je jen důkazem jak se neěčeho takového bojí. Docela mne mrzí že o tohle téma je malý zájem a přitom právě ti nejmladší voliči mohou něco udělat. Bohužel většina nás straších volí podle zvyku a nepřemýšlí. Chtěl jsem tu trošku více debatovat, ale celkem to chápu. V éře nějakého booku nemám šanci Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 11:18
Co si myslíte o tom Zemanovi? Možná mu křivdím, ale myslím si, že se snaží působit jako hodný starý pán nebo něčí strýček, ve skutečnosti je to ale parchant a zloděj, co už tam byl. Hm?
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 12:38
Zeman tam již byl a moc toho nepředvedl, ale furt lepší než prase bradavičnaté. Ono také dost záleží lidma okolo něho. Ty zase nemá tak špatné. Rozhodně to pro ně nebude zahozený hlas
Klidně se tu přiznám že budu volit VV(Věci Veřejné). Ostatní z této strany mají docela strach,tak ať oprávněný. Je tam většina nezasažená vysokou politikou. To že dělají chyby!? No a co. Kolik jich nasekali ti co tam jsou a nějak je to ne*ere. Jinak bych také nevěděl komu dát hlas. Zaslouží si šanci ukázat co dovedou. Horší to může být jen za vlády KSČM a ČSSD tak co.
Jen žádnou paniku!!!!

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 13:36
To vím, že je lepší Laughing to snad musí vědět každý.
Mě jen připadá dost falešnej.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 13:45
Není falešnej. Slyšel jsem s ním pár rozhovorů a v jednom mluvil velice zajímavě, protože to nebyla politická debata. Tam jsem teprve mnohé jeho jednání pochopil a on nemá špatný názory a nápady, jen ba se měl trošku naučit jednat. Rozhodně není falešnější než ostatní, spíše je hluboko podprůměrný. Ten rozhovor byl fakt dobrý. Nemluvil jako politik, ale jako kdo o politice něco ví a sere ho ten bordel a je nutno ho změnit. Uvažoval jsem že bych ho volil, ale nesedí mi tam někteří lidé kolem něho, tak proto půjdu do zcela neznáme strany.
Jen žádnou paniku!!!!

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 14:35
Já se bojím toho, že když náhodou zvítězí nějaká menší strana, budou mít docela těžké období - krize a dluhy kam se podíváš. To samozřejmě ponese i nějaká ta omezení a utahování opasků (pokud to ta strana bude myslet s tím vyhrabáváním ze srabu vážně), a to se zas nebude líbit obyčejným lidem, kteří nad tím nepřemýšlí a nedochází jim, že je to nutné zlo, aby bylo líp. Takový lidi si pak zase řeknou: jóó to za paroubka nebylo! To nám bylo líp! A zase to sklouzne do s*aček..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 16:57
Nemyslim si, že by se v banánový republice stalo, aby zvítězila nějaká malá strana. Think
Zas na druhou stranu když by zvítězila malá strana, tak by třeba mohli snížit platy politikům, protože prostě ještě nebudou tak rozežraný jak ti nynější.

BTW dnes nám přišel poštou "dárek - fotorámeček", tak jsem to otevřel a tam fotka Paroubka a nápis "kdo z vás to má" (nebo tak nějak)... Asi budu žalovat ODS za klamavou reklamu, protože tam nebyl žádnej fotorámeček, ale jen foto-prasete. Razz

//koukal jsem, že ten, jak dal pěstí Sobotkovi, půjde už zítra k soudu. Doufám, že dostane nejmíň šibenici, když už to kvůli politikům je tak rychlý... Rolling Eyes
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 22:57
http://kohovolit.eu/

Obrázek
Pro sněmovnu

Obrázek
Pro strany

Obrázek
Pro sněmovnu za Prahu

Tak to je LOL Magor Magor
NoArtist / NoName

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 23:12
Sice jsem tady snad nic v tom vlákně nečetl ale jen anpíšu že sjem nikdy ještě nevolil , ale letos budu volit Věci Veřejné ti ěm opravdu zaujali na to že se o politiku nezajímám, mám jen tak troch přehled ze zpráv kdy se tam místy oběví nějaká ta politická zpráva ( samozřejmě na téma podvody úplatky odkáládní nějakých těch jejich schůzí...)

Dokonce se i v naší třídě shodla většina že bude volit Věci veřejné Mr. Green a to není všechno dneska se mi zdálo že jsem ty volby málem prospal jako že sjem zaspal a apk sjem šel na rychlo na poštu poslat svůj hlas poštou Mr. Green (no jo sny ) Razz
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Strana 10 z 31