VYSEMNESMITE.CZ sem ta Tvoje nesmí
Potřebuje te se občas vypovídat úplně mimo mísu? Nemáte rádi přísně moderované diskuze? Tak právě pro vás je web VSN.
Celkový záměr je, aby celý web sloužil jako útočiště pro mužské pohlaví z celé ČR a SK, přináší novinky ze světa ze všech možných oborů. Auto-moto, aktuální řešení domácích situací (a to hlavně politických :-B), kulturních akcí a vlastně všeho co koho zajímá. Ale jak jsem řekl už na začátku diskuze je velice otevřená.
Původně pouze mužská populace se nedávno rozrostla o jednu černou ovci a tou je vám velice známá Makavelina

)-
Nyní se ale web dostal co situace kdy je aktivních cca 50 členů a na webu vzrostla docela dobře šlapací komunita lidí. Což většina lidí považuje za dobrý krok ale na to jaké úsilí pro web už dost lidí vydalo je to velice slabá členská základna.
Aktuální dění na webu spočívá v nekontrolovatelných diskuzích a různých soutěží. Valnou většinu členů tvoří lidi ze SM

.
Teď trochu z obsahu VSN. Velice oblíbeným topicem se stala místnost s názvem "OT", která čítá cca 1300 stránek a je zde možno probírat a řešit úplně cokoliv vás napadne.
Majitelem webu je stále Roman Gregor alias romulus, který se nyní opět snaží oživit dění na webu, a to tím že se spouští druhé kolo velice populární soutěže s názvem VyHození II.
O aktuální administrativu se stará zde přítomný Moucha, jenda.69 a já. Jinak i komunita na VSN si pořádá vlastní srazy. Ten první se uskutečnil v létě v Litomyšli.
I já jsem se jako nejmladší zúčastnil, a byl to velice zajímavý zážitek, pochopil že i já ve svých 19 letech se dokážu naprosto v pohodě bavit s lidmy o 20 let staršímy.