Věk: 55 let
36 535,- VK
Zasláno: pá 5. prosinec 2008 22:33
Není nic strašnějšího než dělat v čistě ženském kolektivu - už nikdy bych to zažít nechtěla - to radši pracovní úřad.
Ženský jsou hnusný, zákeřný, falešný, mstivý bestie s andělským ksichtíkem. Když je v kolektivu aspoň jeden chlap, tak se snažej držet ty nejhorší vlastnosti na uzdě, i kdyby ten chlap byl 3x tak starý, než ony, ale jak jsou ženské pohromadě a propukne ponorková nemoc, tak je zle. Já to vydržela nejvíc rok - to radši budu nosit svačinu čističům kanalizace....
já měla svoje první zaměstnání jen mezi babama (byli jsme 3 grafičky, jedna sekretářka, šéfka a 2 knihařky, pan majitel do provozu moc nechodil a tiskaři byli pořád zavření v tiskárně takže komunikace probíhala vesměs mezi náma, a na to, že nemám ráda společnost pouze žen, tak to bylo docela v pohodě, obě totiž byli podobného ražení ovšem až do okamžiku kdy 2 z nich otěhotněli a pak už se s nima nedalo mluvit o ničem jiném než o dupačkách a sunárkách a celulitidě. Teď jsme v práci dvě na dva (teda na jednoho a půl, on kolega je většinou duchem mimo) a je to ideální kombinace
Věk: 55 let
36 535,- VK
Zasláno: so 6. prosinec 2008 09:01
Tak já dělala v provozu, kde nás bylo 8 knihařek, jedna sazečka a jedna šéfka
A bylo to děsný. Ty slepice neměly na práci nic jiného, než pomlouvat tu, která si zrovna odskočila na WC a dělaly to tam všechny o všech....
"Jé Jaruško Vy máte ale krásnou blůzu..."
a za hodinu:
"viděla jsi Jarinu? Nový hadry si kupuje, ale neumí ani uvařit dětem večeři..."
A to bylo od rána do večera, furt dokola. Bych tam zešílela. Bylo to jak v Hošticích na návsi....
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.