Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 16. prosinec 2009 00:59
to jsi neviděl ještě kruhové objezdy Praze na sídlištích - to z normální křižovatky udělají během jednoho dne kruhový objezd, protože vezmou pár kusů betonových tvárnic a prostřed vymodelují tak z pěti až deseti "kolečko" po jedné doprostřed dají na každý vjezd a přidají k tomu pár značek a tvar to má normální křižovatky, protože stále vlastně jedeš po hlavní rovně, jen máš uprostřed ostrůvek
Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: st 16. prosinec 2009 01:06
u nás som teraz zaregistoval že osadili nove dopravné značky , sice su prekryte bielym igelitom ale ten samozrejme nepresvitá a nevidno že u náas porobili jednosmerky :-/ , hlavne že tá cesta je jak tankodrom polepený žuvačkami , aby som nebol OT určite nejaka ženska co je tade naučena chodit a nekuka na značky lebo im nerozumie vlezie do protismeru
a OT dnes som namrazu zoškrabával v nútri v aute a aj s vonku
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 16. prosinec 2009 02:31
BunGee: já neřikam, že je to blbě. Jen říkam, že mě za to instruktor hrozně peskoval. Já po kruháči jezdim po asfaltu tak, jak je mi to pohodlný a ne abych si rval kola na dlažbě. Stačí, že si kola rvu po děravý cestě k tomu kruháči.
taky občas jedu v kruháči po kostkách, neb se mi zdá, že udělali úzkou silnici , no a ,pánové, zas ty holky tak nepomlouvejte - viz předchozí strana...
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.