Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Známost po netu...

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 24, 25, 26  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 08:44
jardas napsal:
To Weitles-to od Tebe nebylo moc povzbudive a ani kamaradske Not Talking

Ja ted nebudu povzbudivy ani kamaradsky. Stalo by za to si zjistit, jestli ten jeji kluk o tobe nahodou nevi. Mam holku, ktera dela neco podobnyho jako ta tvoje kamaradka. Proste, kdyz nema co delat, jde na chat a tam jen tak keca s borcema. Neni to presne volnej vztah, ale driv bych to babe netoleroval (tad to delam taky Smile ). Vazim si toho, ze mi duveruje, ze mi dala jeji heslo k mailu (uz jsem nastavil i preposilani, kdyby si zmenila heslo Shhh ) a tohle vsechno. Proste si zjisti, jestli nejsi jenom takova bokovka a pak se tvym zpravam a hovorum s jejim pritelem nahlas nesmeje ja to delam ja s P.B. ....
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

jamaica (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 08:47
Tak tak,podle mě Tě tahaj za fusekli,oba dva. Whistle Ale to poznáš časem Rolling Eyes

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 11:15
Szkepek: AD ten mail ... Znám holky který mají miliony mailů, tak proč by ti nedaly heslo k jednomu z nich.... ?

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 14:24
jamaica napsal:
Tak tak,podle mě Tě tahaj za fusekli,oba dva. Whistle Ale to poznáš časem Rolling Eyes

Mno, pokud se tvuj post vztahoval ke me, muzu te ujistit, ze ne, v podstate staci si precist muj prispevek. Nejde o nikoho konkretniho (takze nelze pouzit frazi oba dva), proste si moje holka sem tam zajde na chat a tam chatuje s nekym uplne nahodnym. To jsem sveho casu delal taky, takze pro to mam pochopeni a neodsuzuju to jako zahybani. Chtel jsem jenom Neznámýho varovat, kazdopadne, mu to ze srdce preju.

Koneckoncu, proc si myslis, ze je nemozne, ze by opustila svyho borce prave kvuli tobe. Hodne by jich to tak udelalo, treba je to v tom, jenom si to chce pojistit !!!!!
Zasláno: út 4. říjen 2005 14:41
Mark Pawl a všichni : Já jsem neměl zlý úmysl, chtěl jsem Neznámýho varovat, přeju mu to stejně jako vy všichni tady. Nevím proč se tedy zvedá jakási vlna "proti" mě. Jestli vás můžu poprosit, vraťme se k tématu, protože vyše připomínky jsou pro mě irrelevantní. Já své holce věřím a věřím, ne já vím, že až se objeví někdo jiný, ona mě nebude napínat a řekne mi to na rovinu. Proto se prosím vraťme k Neznámýmu a jeho skutečným problémům...
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 14:56
Jo, jo, já sem jim taky věřil... Liar Brick Wall

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 15:02
Já myslim, že Szkepek to napsal dobře. Mě přijde blbý to co psal jamaica a weitless. Rolling Eyes Dneska večer se ukáže jak to všechno bude dál. Pray
BTW když mi naposledy drželo dost lidí palce, tak se to podělalo uplně d'oh!
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:37.

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 16:30
Naivko Wink

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 16:31
Weite, tohle o sobě vim už pěkně pěkně dlouho a dost mě to štve. Ale takovej sem tak mi odpust Angel Pray Hand
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:37.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 16:54
Clovek by mel byt optimista krizeny s realistou...od kazdeho ten spravny kousek Smile
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Strana 8 z 26