Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Známost po netu...

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 24, 25, 26  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 16:58
jardas napsal:
Clovek by mel byt optimista krizeny s realistou...od kazdeho ten spravny kousek Smile

No tak to je u mě horší. Já bych řekl, že jsem optimista křížený s pesimistou Cool Mr. Green
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:37.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 17:08
dost divna kombinace d'oh! spis jsi asi naladovy,ne?No tak to potes panbuh Brick Wall
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 17:13
No spíš že chvilku vidim všechno jak bude dobrý a najednou černě a pořád se to takhle prohazuje... Ale myslím, že už jsme s tímhle trochu OT Shhh
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:37.

jamaica (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 18:18
Szkepek napsal:
jamaica napsal:
Tak tak,podle mě Tě tahaj za fusekli,oba dva. Whistle Ale to poznáš časem Rolling Eyes

Mno, pokud se tvuj post vztahoval ke me, muzu te ujistit, ze ne, v podstate staci si precist muj prispevek. Nejde o nikoho konkretniho (takze nelze pouzit frazi oba dva), proste si moje holka sem tam zajde na chat a tam chatuje s nekym uplne nahodnym. To jsem sveho casu delal taky, takze pro to mam pochopeni a neodsuzuju to jako zahybani. Chtel jsem jenom Neznamyho varovat, kazdopadne, mu to ze srdce preju.

Koneckoncu, proc si myslis, ze je nemozne, ze by opustila svyho borce prave kvuli tobe. Hodne by jich to tak udelalo, treba je to v tom, jenom si to chce pojistit !!!!!

Myslel sem na neznámýho,to nemělo bejt Tobě Wink
Zasláno: út 4. říjen 2005 18:21
někdo napsal:
Já myslim, že Szkepek to napsal dobře. Mě přijde blbý to co psal jamaica a weitless. Rolling Eyes Dneska večer se ukáže jak to všechno bude dál. Pray
BTW když mi naposledy drželo dost lidí palce, tak se to podělalo uplně d'oh!

¨
Jenže to co sem Ti napsal,to se časem a letama nastřádá jako zkušenosti víš.Nic neni tak růžový jak to vypadá Rolling Eyes Sorry,ale nebudu Ti lhát jen proto aby Tě to potěšilo.Život je kurva,kamaráde,ta největší jakou znáš a vždycky když už si myslíš že je vše ok,tak Tě ta mrcha (život) zase podrazí nohy Brick Wall

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 18:57
jamaica: já vím, že život je kurva, ale to "aby se z ní nevyklubal 'on'..." nebylo moc hezký... Neutral
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:38.

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 18:59
tak tam posli za tebe kamarada
....a nakonec zjistite ze ona tam poslal taky kamaradku....a z jednoho paru budou dva Mr. Green Mr. Green

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 20:13
tak jak se to vyviji?Rikal jsi,ze se vecer uvidi..
Obrázek

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 20:26
Tak volal jsem ji a povídala že neví jak to bude. Ptal jsem se i na to jak říkala že mě miluje a ona že teď už neví jak je všechno a že se v tom motá a tak. Ale že za mnou přijede jenom neví kdy. Prý nějak mým směrem jede nějakej její kámoš takže pojede s ním. Ale že on jede dál. Takže to nebude asi tak jak jsme plánovali noc v penziónu ale zase aspoň snad něco.
No utratil jsem 20kč za telefon a teď ještě za operu mini protože už nemůžu dnes k pc. Doufám že jsem to napsal na tom mobilu srozumitelně.
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:39.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 4. říjen 2005 20:41
Da se to pochopit Wink tedy to co jsi napsal...mam jen takovy soukromy nazor-jestli jsem dobre pocital,tak je Ti 15-nemyslis,ze by aspon to prvni rande melo byt spis nekde jinde nez v penzionu Question Nechci moralizovat,ale...
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Strana 9 z 26