Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Známost po netu...

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 24, 25, 26  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: pá 7. říjen 2005 23:33
a jeste casto bolet bude...jsi sotva na zacatku cesty pri hledani te prave lasky Anxious dalsi tah je ted asi na ni a Ty musis jen cekat(to Ti vubec nezavidim) d'oh!
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: pá 7. říjen 2005 23:48
Když jsme se seznámili, tak mi psala, že pravou lásku poznám až ve chvíli kdy o ní přijdu. Tak nevím. Ale já to nějak překousnu. Je několik lidí, co se ke mě chovají, zvlášť poslední dobou, moc hezky a to mi pomáhá v tom překonávat tohle..
Jinak já osobně si myslim, že z toho, aby přijela taky sejde. Ale čekat můžu vše na druhou stranu... A ještě jedna věc. Dneska mi kámoška řekla moc hezkou větu: Na depky seš mladej.
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:41.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: pá 7. říjen 2005 23:56
Chytra holka Smile Na depky by mel byt clovej mladej furt...Sam jsem se naucil pristupovat k zivotu tak,ze od nej nic necekam(kdyz uz,tak je spis lepsi cekat to horsi)-vse co v zivote mame je z vetsi casti nase osobni dilo!
Obrázek

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: so 8. říjen 2005 10:29
No, ale tohle je lol. Teď mi ještě řekla, že se stěhuje a že net bude mít až za 2 měsíce Mr. Green
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:42.

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: so 8. říjen 2005 10:30
tak to je góól Mr. Green Sad
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: so 8. říjen 2005 10:38
Hmm...nooo...myslim,ze je vymalovano d'oh! a Ty jsi zas o zkusenost bohatsi Confused zapomen na to Neznamy-nektery hezky chvile trvaji proste jen chvili.
Obrázek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: so 8. říjen 2005 13:43
Neznámý..vitaj v realite Wink vrat sa cim skor na zem a zober si ponaucenie,ze 99% znamosti po internete,SMS,chatoch a pod. komunikacnych prostriedkoch nestoji za nic a vacsina z nich sa skonci skor,ako zacnu... Rolling Eyes niektore baby sa proste v tomto vyzivaju,mozno si liecia svoje zranene "ja" od nejakeho muza a pomstia sa takto ostatnym...niektore to robia zo zabavy, ine z nudy, ine sa na tom bavia s kamaratkami...proste dovodov je milion a koniec vzdy rovnaky...casom sa na tom iba pousmejes a das si nabuduce pozor.

Uz som skor tusil,kam to vsetko smeruje,ale nechcel som Ti brat aspon tu stipku nadeje... Angel

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: so 8. říjen 2005 13:49
No jasně. Já už se nad ti tak pousmívam teď. Ale zase nadruhou stranu řekla i tomu kámošovi, že se stěhuje. No a vypadlo z něj taky, že mu vlastně lásku nevyznala Wink
BTW známosti po netu... jo, tak to známe dost dobře Wink
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:42.

jamaica (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: so 8. říjen 2005 15:11
někdo napsal:
jamaica: já vím, že život je kurva, ale to "aby se z ní nevyklubal 'on'..." nebylo moc hezký... Neutral

Tak si tak myslim že bejvávalo bylo lepší kdyby to ...... Whistle Ale to se srovná.Čas všechno urovná a člověk je natolik vyjímečnej živočišnej druh že snese všechno Cool

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: so 8. říjen 2005 15:17
takove znamosti jsou k nicemu Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Strana 11 z 26