Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Známost po netu...

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 24, 25, 26  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 8. říjen 2005 16:02
Casem si clovek vypestuje odolnost ke vsemu, ja zastavam nazor, ze ja uz muzu po vsech mych zazitcich uprime milovat jenom sebe Evil or Very Mad . Pres to se dostanes....
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: so 8. říjen 2005 19:37
mas pravdu.....ikdyz to zni trosku nadnesene a sobecky............ale zapomel jsi mozna,ze jediny komu muzes verit si,taky sam sobe Wink (coz plati i u me)

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: so 8. říjen 2005 20:55
hanni napsal:
Někdo..vitaj v realite Wink vrat sa cim skor na zem a zober si ponaucenie,ze 99% znamosti po internete,SMS,chatoch a pod. komunikacnych prostriedkoch nestoji za nic a vacsina z nich sa skonci skor,ako zacnu... Rolling Eyes niektore baby sa proste v tomto vyzivaju,mozno si liecia svoje zranene "ja" od nejakeho muza a pomstia sa takto ostatnym...niektore to robia zo zabavy, ine z nudy, ine sa na tom bavia s kamaratkami...proste dovodov je milion a koniec vzdy rovnaky...casom sa na tom iba pousmejes a das si nabuduce pozor.

Uz som skor tusil,kam to vsetko smeruje,ale nechcel som Ti brat aspon tu stipku nadeje... Angel

Hanni teda, můžu napsat jen to že s Tebou naprosto souhlasím, mám stejný pocit! a řekl bych že to můžu potvrdit z vlastní zkušenosti-ony kolikrát udělají něco jako balící taktiku-jedna Tě pošle za druhou a tak se baví Think
on les aura!

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 20:25
Dnes spolu máme velmi emocionální rozhovor..

Lucik (08:17 PM) :
fakt sorry ale dneska na tebe a na ty tvoje ulety nemam naladu jestli mi neco chces rikct tak mi zavolej nechce se mi psat a nevimlouvej se dik
Já (08:18 PM) :
vlastně nic.. ahoj
Já (08:18 PM) :
a nevymlouvej se je s tvrdým y
Lucik (08:18 PM) :
zavolej a hned
Lucik (08:19 PM) :
zvedni to
Já (08:19 PM) :
nemam chuť se s někym vybavovat
ale ja zrovna ted jo delej
Já (08:19 PM) :
tak zavolej komukoli jinýmu
hele fakt me neser nebo uz fakt toho mam dost
Já (08:20 PM) :
já se nechci s nikým bavit. já rád píšu a píšu raději než mluvim
Já (08:20 PM) :
ahoj
Lucik (08:20 PM) :
hej zvednito a neser
Já (08:21 PM) :
dvě věci
N
E
Lucik (08:21 PM) :
tak di dopici ty magore
ok
Lucik (08:21 PM) :
dik za pochopeni cus
Já (08:22 PM) :
čus
Lucik (08:22 PM) :
ty vole ty me seres

atd atd..
20:33:....................................
a toto je konec mého story. Prý si mě maže, tak já nemám co řešit. Děkuju všem za podporu, upřímnost, rady atd. Díky Vám lidi, jste skvělí. Nejste ženský Smile
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:43.

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 20:47
Takže se stalo to co čekala většina z nás.. Aspoň to příště budeš brát s odstupem .. a s hodně velkým Smile

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 21:14
------
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:40.

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 21:20
Szkepek: já vím. Nejlepší ženská je chlap ne? My holky nikdy nepochopíme ať se o to budeme snažit sebe víc. Ale pls nelitujte mě. Mě to ani není líto. Ani z toho nejsem smutný. Prostě to tak nějak citově ignoruju.
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:43.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 22:20
je to zkusenost a ty jsou k nezaplaceni Neznámý Wink
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 22:32
jardas napsal:
je to zkusenost a ty jsou k nezaplaceni Neznámý Wink

Přesně tak a myslím, že si tím musí projít každý... Wink
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: út 25. říjen 2005 22:42
Já to tak beru. Teď jak jsem si s ní psal, tak už jsem jí neměl plnou hlavu. Vlastně jsem na ní byl docela i naštvanej, protože nedodržela pár slibů a jenom to vokecávala, ale nic konkrátního mi k nim neřekla (proč nedodržela) A nakonec se začala chovat takhle. Tak mě to ani moc nemrzí. Na světě jsou i jiný holky. Poslední dobou na ně nahlížim trochu z jinýho pohledu. Možná z lepšího, možná ne. Snažim se je brát tak, že není důležitej jenom vzhled. Dávam šanci kterýkoliv dokud se neprojeví tak, jak mi není příjemný. Tohle je pro mě zkušenost. Chtělo by to možná i nějakou reálnou. No uvidí se. Teď chodim na bus s dvěma holkama, co se zdají bejt v pohodě. Každá ode mě bydlí "pár" metrů.. Třeba by z toho něco mohlo být...
Z tohohle se určitě nijak nezhroutim a nemusíte se bát, že by jste o VyHozenýho xxx přišli.. minimálně do konce týdne. Mr. Green ale o xxx nepřijdete Wink

Snad jsem napsal mezi tou změtí písmen i něco logickýho. GRatuluju všem, co to po mě přelouskají a omlouvám se za překlepy.
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:44.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Strana 12 z 26