Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Zoznam romatických telenovel

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film

Díváte se na telenovely?

Hlasování není časově omezeno.
Ano - nemůžu bez nich žít, je to jediná moje životní radost:
2% 2% [ 1 ]
» Ne! Je to kýč, stupidní a nesmyslné:
73% 73% [ 25 ]
Na TV se všeobecně nedívám:
23% 23% [ 8 ]
Celkem hlasů : 34 / Hlasujících: 32
weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: pá 4. srpen 2006 11:55
Telenovely jsou jen kýčovité a křečovité pokusy o udržení kamery v ruce. Mám pocit, že je točí amatérští a domácí kutilové obklopení chemickými děvami a vyfoukanýma chlapama...Výmaz nad výmaz, inteligence žádná, IQ divaček je jako IQ brzdícího vlaku = zpomalující Mr. Green

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: pá 4. srpen 2006 11:58
To teda. ALe teď jsem se s tátou díval ráno na divokou kočku- 10 minut.. pánové, to je fakt brainwashing tvrdýho kalibru. d'oh!

To jsou fakt herecký výkony, přijdou na scénu, odříkaj prá srdceryvnejch kydů o tom, jak nemůže ale přesto msuí zapomenout. A pak zase nějaká pomsta. BOŽE Mr. Green
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: pá 4. srpen 2006 12:04
Je dokázáno že se z toho blbne, lépe řečeno mnohým se stává že si začnou myslet že život MUSÍ být tak hezký jak tam a dělají vše aby to tak bylo! Strácípřehled o realitě a některé i páchají sebevraždy. Asi to naordinuju starý! Embarassed Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: pá 4. srpen 2006 12:12
hehe...ať mi závisláci na telenovelách říkají něco o tom, jak je to skvělé, že jsem ještě žádnou neviděl tak jak můžu tvrdit, že tam nejsou úměle vypracovaní lidi, chemický baby a chemický chlapi. Vždyť ve Venezuele a v podobných státech jsou už vybrané malé holky připravované na hvězdnou dráhu, operované, všelijak upravované a celý jejich život je naplánovaný. A tohle vše jen kvůli kravinám jako jsou telenovely a Miss. Tohle divačky u televizí chtějí podporovat? Jak by se jim líbilo, kdyby jim takhle někdo upravoval jejich holčičku? Hnus

feErda (0)
Bažant
Bažant

10 075,- VK
Zasláno: so 5. srpen 2006 00:36
nj ja poprve byl zažraný do esmeraldy:) pak do divokeho andela a trojicí končí osklivka bety:) jde spis o to podivat se na prvni dva dily (i kdyz ztrata casu) a pokud vas to chytne tak se divate dal, ale taky zalezi hodne i na jinych lidech (jesli se divaji treba pulka z nasi tridy tak se hned na to lip kouka bo je o cem ve skole kecat:)) ale rikam radsi nevidet prvni dva, tri dily aby vas to nechytlo:)))
Jak se do lesa BANÍK, tak se z lesa... PI*OOO!

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: so 5. srpen 2006 00:50
To me pripomina flame co je lepsi.... AMD nebo INTEL. Mr. Green
Ale holky si budou stat za svim nazorem.... telenovela da best Mr. Green

-Holky nezijeme uz v komunismu, ale v demokracii, kde ma kazdy svuj nazor
Takze ho nikomu nevnucujte...
-A vase uvedene dogmata jsou k smichu

Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...Smile

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: ne 13. srpen 2006 22:05
boze cela tahle sranda s telenovelami mi UNIKLA! zalozil sem recesni tema se seznamem telenovel a na nem se zalozil skvele absurdni flame, ktery sem si ani nemohl precist, protoze byl smazan Crying or Very sad
Obrázek

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: út 15. srpen 2006 18:12
Nic si z toho nedělej, já to taky propásl... Confused Rolling Eyes Sad
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 16. srpen 2006 11:36
to : maňas : u toho tvého prvního příspěvku jsi zapoměl uvést, kolik dílů který kryplseriál má. chtěl bych vědět, jestli dohromady dají víc než Tak jde čas
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: st 16. srpen 2006 19:08
to bohužel nevím, ale buď si jist, že
kód:
n>1000
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 6 z 9