Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Zpátky do školy...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (35 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK

Zpátky do školy...

Zasláno: st 25. červen 2008 21:24
Teď prosím o radu (názor) spíš těch starších (co mají vlastní děti, nebo je alespoň chtějí mít...) Ve škole sem byl flákač číslo jedna... Teď mám skoro dva roky odmakáno a chci si příští rok udělat (dálkově) alespoň maturu a když to půjde tak i vějšku... ze všech stran mám plnou podporu až na rodiče... ty to viděj tak že to nemám šanci vydržet a že kdo se jednou přestane učit (začne pracovat...) tak už nemá šanci se do toho vrátit... Jasně mám z toho vítr ale "asi" si věřím...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek


Narozen: 24.1.2007 (17 let)
Příspěvky: 6736
Bydliště: Praha
400 990,- VK
Zasláno: st 25. červen 2008 21:35
je videt jak si "asi" veris teda Laughing nektery spoluzaci se na skolu vyflakli uz po roce po stredni, co si dali pauzu protoze je nevzali, pak uz se proste nedonutili tam znova jit.. naopak mam zase v praci kolegu co dela vejsku, ale je to priserna makacka, od rana do vecera/noci v praci, aby v patek mohl do skoly, neni na nic cas..
Obrázek

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík


Narozen: 17.5.1988 (35 let)
Příspěvky: 6037
Bydliště: Ústí nad Orlicí / Litomyšl
58 675,- VK
Zasláno: st 25. červen 2008 21:37
no s tim casem bojuji uz ted... mam dve zamestnani takze mi je jasny ze jednoho se budu muset vzdat... d'oh!
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská


Věk: 53 let
Příspěvky: 1332
Bydliště: Praha
36 535,- VK
Zasláno: čt 26. červen 2008 08:13
Maturu si určitě udělej a neodkládej to, dokud si ze školy něco pamatuješ. Já dělala maturu dálkově hned po učňáku a byla to děsná výhoda, proti starším spolužákům, že máš v mozku ještě takové kraviny, jako spisovatele a nějaké základy matiky, fyziky a podobně a nemusíš to do té lebky cpát od začátku, ale můžeš se soustředit jen na to nové učivo.
Na konec si jí budeš dělat stejně - dneska je maturita základ a zavádí se na čím dál víc učilištích, takže kdo na to jen trošku má, tak by byl sám proti sobě, kldyby to vzdal.
Na spoustu povolání chtějí maturitní vysvědčení, ne kvůli oboru, ale berou to jako takový průkaz určitého stupně inteligence. Viz moje současné povolání. Mám maturitu z polygrafie (všechno kolem tisku, knih a časopisů) a dělám dozorčí v metru - což je úplně něco jiného. Ale maturitu mám a tak byli spokojení a vzali mne.
Můj bratr na základce téměř propadal, vyučil se a o škole nechtěl ani slyšet. Jenomže se zamiloval do počítačů, dělal programátorské kurzy, stal se vedoucím v prodejně na PC hry s obratem 500000 za den - všechno v pohodě, než se rozhodl změnit firmu. Najednou nikoho nezajímalo, jak moc je dobrý a co všechno umí a jak velkou má úspěšnou praxi - Chtěli maturitní vysvědčení. Takže bráška - jenž už slovo škola nechtěl nikdy ani vyslovit si dělal maturitu ve 30ti letech a je šťastný, že jí má. Pracuje jako online poradce pro internet a nikoho už nezajímá, že je vlastně původně obráběč kovů. Jeden blbej papír a otevřel mu dveře které chtěl dobýt.
Navíc - dokud máš zdravé ruce, tak se řemeslem uživíš, ale kdyby se ti něco stalo, tak maturita ti zajisí alespoň nějakou slušnou práci v kanceláři.
Takže já to shrnu - já bych tě poslala do školy hned. Mr. Green
Varda Elisabeth

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 1 z 1




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna