Zasláno: pá 16. prosinec 2016 14:31
Jo tak, takže ty je nemáš ani prořízlý ven, aby byly vidět. Tak to pak asi jo, no.
Taky jsem zubaře nemohl sehnat. Nakonec jsem zkusil napsat mail tomu o kterým mluvila máma, že je s ním nějaká kolegyně spokojená a je to arab. V Česku jsou samý rasisti a všichni jsou podle nich imigranti, tak arab určitě bude mít volno. No a neměl.

A taky to byl jediný, co odepsal na mail. Má v baráku druhýho zubaře, co lidi bere, tak mi ho poradil. Na toho jsem na internetu nenašel žádný zkušenosti, ale zuby bolely, a já nenávidím telefonování, tak jsem podstoupil už jen poslední telefonát a objednal se.
A je to sympaťák, všechno vysvětluje, jak to dělá a tak, když čekal na umrtvení, tak si povídal. A je asi tak o 5 let starší jak já, tak snad umí i ty moderní metody. Narozdíl od mojí starý zubařky mě zrentgenoval, takže minimálně něco moderněji fakt dělá.
Jo a příští týden k němu jdu zas. Protože mě zrentgenoval, tak objevil nějaký mezizubní kaz, který není normálně vidět, a už nevypadá dobře.
No, a příští týden tedy budu poprvé něco platit, protože plomby se u něj platí.

Zasláno: po 2. leden 2017 16:06
Kňů! Předtím jsem neměl zubaře rok a půl, tak si to teď vynahrazuju. Od začátku prosince jsem tam byl 4× a příští tejden jdu zas.
Zatím furt dobrý, napravuje to, co buď stará zubařka ošidila nebo co vzniklo za ten rok a půl. Teď naposled 2× vrtal a vždycky se ptal, jestli chci umrtvení, tak jsem řekl, že ne, když nebude vrtat moc hluboko. A on se vždycky pak divil, že docela vydržím. Přitom to bolelo míň, než když výjimečně něco vrtala minulá zubařka (a ta se na umrtvení se neptala

)
A zatím mě to ani nestálo roční vejplatu, zatím jsem platil jen když vrtal (za (bílou) plombu) a vždycky to bylo míň než 1000,-
Ale ještě mě neposlal na hygienu, tu jen zmínil při první návštěvě, že až začátkem roku.
Jo a ty vytržený osmičky, co jsem psal minule, přestaly úplně bolet (jakože jsem vůbec necítil, že se by tam trhalo) během týdne. Jediný, co mi teď vadí, že se mi do těch důlků po nich furt zachytává jídlo, který jazykem ani kartáčkem nejde pořádně vyšťourat...